Julgranskulorna på plats i år igen.

julsäcken

Delta gärna i Julklappssäcken 2019 – HÄR!!!

Hej.

Nu är alla Roberts julgranskulor på plats i sovrumsfönsterna (vi har tre). De kan ju kanske tyckas knasigt att R sparar på julgranskulor men har har ganska många nu. Faktiskt 17 stycken egentligen borde det varit 20 men jag har pajat tre och en så sent som idag. Julgranskulan har blivit en tradition som R fått hänga med på oavsett om han ville eller ej. Hur som helst – Nu är julgranskulorna på plats i år igen.

Julgranskulorna på plats i år igen.

Hur det kom sig julen 1999 när William var liten att R fick en julgranskula i julklapp minns jag inte. Men tanke är och har alltid varit att Robert varje jul får en julgranskula som han får samla på. Alla kulorna hänger vi sedan upp i våra sovrumsfönster vilket blir så himla mysigt. I år skulle han haft 20 men nu är det 17 för något år har han fått dubbelt och så har jag såklart pajat några också.

img_5371img_5375

Surt var det idag då jag pajade en av fjolårets som aldrig hann komma upp ens. Men men sånt är livet eller vad säger man. Den allra första kulan ärr fortfarande hel och en av mina favoriter. Det finns eller jag har några regler med kulorna de ska vara röda, vita eller i klar färg.

Vilken  julgranskula blir det i år?

Det finns tre att välja på i år. Ni anar inte, kulorna måste väljas med omsorg. Ett av förslagen har jag redan visat här på bloggen och det är den fina kulan med motiv av Gamla Stan de andra håller jag hemligt än så länge.

Nej han fick inte välja. Han blev en samlare av julgranskulor ändå. Tycker R att det är roligt? Kanske lite små kul nu när han har så många. Men ska sanningen fram är det nog mest jag som tycker att det är roligt att han fått eller blivit intvingad att samla på julgranskulor. Skulle ha få frispel och tröttna så är jag mer än villig att ta över och ärva alla kulorna av honom.

fredag11

♥ ♥ ♥

 

15 thoughts on “Julgranskulorna på plats i år igen.

Add yours

  1. Julgranskulor är roligt att ha många av. Vilken rolig tradition att samla på kulor och sätta upp dem i fönstret. Jag sätter alltid upp kulor i vardagsrummet i fönstret och det blir riktigt mysigt ❤

  2. Vilka underbara julgranskulor, alltid roligt att samla på något som betyder extra mycket!!
    Det är ju super fint att dekorera med, kan tänka mig att det blev super fint i fönstret! 😀

  3. Jag tycker det verkar som en rolig idé. Finns ju då många fina kulor och att hänga de i fönstret bidrar ju till att man ser dem mer. I granen blir de lätt osynliga.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: