Ge bort en personlig canvastavla som julklapp.

” Inlägget är i samarbete med Bestcanvas.se ”

Hej.

Det är inte alltid som det är enkelt att komma på eller hitta bästa julklappen till någon som man håller av. Antingen så har de allt eller så vill de kanske oftast välja själva för att det ska bli rätt julklapp. Grejen är den att det gäller att hitta den där personliga klappen som man nästan vet och känner på sig kommer att uppskattas. Varför inte göra en canvastavla av ett fotografi som betyder mycket för den som julklappen ska få?

Ge bort en personlig canvastavla som julklapp.

Letar vi igenom våra telefoner eller kameror så finns det säkerligen flera fina bilder som är viktiga och betyder något för dig och vännen tillsammans. Tänk att göra en canvastavla av den bilden – det minnet i julklapp till din vän. Garanterat kommer den julklappen bli omtyckt och älskad. Att få klappar och presenter som betyder något och har ett minne för er tillsammans uppskattas alltid.

74232769_2876220522388559_377309101677346816_n

Bilder betyder mycket för oss alla.

Det spelar egentligen inte så stor roll om bilden på mig är en bra bild eller den föreställer en händelse som är av betydelse för mig. Jag älskar foto och bilder och har alltid gjort och brukar kalla mig själv för hobbyfotograf. Så visst finns det många många foton som jag mer än gärna skulle göra canvastavlor utav och ge bort.

Denna bilden skulle jag gärna kunna göra en canvas av och ge till älskade dottern. Vårt älskade Gotland.
Hur beställer man en canvastavla från Bestcanvas.se?

1.Allra först så går ni in på Bestcanvas.se. Därefter måste ni valt ut ett foto som ni vill använda till er tavla. Bilden trycks på en canvasduk med varumärkesbläck från HP. Sedan sträcks duken försiktigt ut för att hamna runt en träram vilket gör att den sitter kvar säkert på baksidan.

2. Din design på kanten kan du välja individuell design på. Exempel invikt kant, spegelvänd kant, sträckt kant, vit- eller svart kant. Det är svårt att välja men jag personligen hade nog valt invikt kant.

horn

3. Tjockleken på ramen kan du också välja. Välj mellan 2 cm eller 4 cm. Vanligtvis skickas foto med ram beställningen inom 24 timmar.

 

Just nu har BestCanvas.se bästa jul-erbjudanden med upp till 86% rabatt.

Toppen erbjudande som ni verkligen bara inte får missa.

Kram Kram ♥♥

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Ge bort en personlig canvastavla som julklapp.

Add yours

  1. Canvastavlor är så fint, jag gjord en fin till pappa då han fyllde jämt sist på en av hans favoritblommor jag fotat från deras stuga. Det vore en fin bild att ha som canvastavla

  2. Denna sidan ska jag kolla upp, hade mer än gärna velat ge en tavla till min mamma/styvpappa med en bild på mig och lillebror… Så tack för tipset! 😀

  3. Åh sådana tavlor är så fina. Min dotter fick två sådana när hon tog examen från en av sångutbildningarna där hon är fotograferad i action på teaterscenen. De är så fina. Kanske ska beställa igen

  4. Canvas tavlor är ju så fina 😉 jag ska köpa en rätt så snart men det blir till mig själv 🙂 hehe

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: