JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 6.

” Inlägget är i samarbete med Ullcentrum ”
Hej.
LUCKA 6.

Dagens lucka består av ett vackert tovat grytunderlägg från Ullcentrum på Öland. Ullcentrum startades i juli 1998 av Ann Linderhjelm. Ann har alltid haft ett genuint intresse för naturmaterial. Mycket av den ull som klipps slängs eller bränns. Alla Ullcentrums produkter är av egen design och formgivning.

lucka6

Tovade Grytunderlägg.

Filtning, eller tovning som det också heter, är den äldsta kända textila tekniken. Äldre än både vävning och spinning. De filtar sina produkter enligt samma metoder som i gamla tider. Dagens lucka innehåller ett vackert grytunderlägg i form av ett hjärta.

Missa nu inte att vi alla har 10 % rabatt på tovade grytunderlägg fram till söndag den 8/12.

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre. Lämnar ni en kommentar hos båda får ni två lotter i korgen.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska också innehålla länkar till företag, Kamilla och Mirre. En mall skickas över till vinnaren för att inlägget ska skrivas på rätt sätt.

*Vinnarna kommer Kamilla och Mirre lotta fram. Vilka kommer att informeras via mail eller mess.

jul2

 

 

 

 

 

8 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 6.

Add yours

  1. Jag vill vinna grytunderlägget i ull eftersom det är ett miljövänligt material och jag vill börja träna upp mig i köket nu innan jag flyttar hemifrån😃

  2. Jag vill vinna grytunderlägget i ull eftersom de är miljövänligt och jag behöver träna upp mig i köket nu innan jag flyttar hemifrån😃

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: