När tänkte du komma då?

julsäcken

Delta gärna i Julklappssäcken 2019 – HÄR!!!

Hej.

Sitter i fåtöljen och gör inte annat än att tycker lite synd om mig själv. För vissa dagar får man faktiskt det har jag fått lära mig. Mina knän har bara blivit sämre och sämre på sistone. Igår var det så illa att jag i natt bokade in mig på vårdcentralen. Ja du Kamilla, när tänkte du komma då? Frågade läkaren mig efter att han hört min historia och undersökt knäna.

När tänkte du komma då?

Nästan pinsamt när jag tänkte efter och lyssnade på läkaren. När tänkte jag komma eller besöka en läkare? Att jag redan innan när jag opererade ena knäet för några år sedan hade begynnelser till artros i knäet kände jag ju till såklart. Att opererande läkaren även nämnde att den kommer förmodligen att blomma ut och kanske även komma i andra leder hörde jag mycket väl.

Förmodligen är det så att artrosen i knäna kommer och går lite men att de nya bildat Bakerscystor som börjat sippra varav min smärta vilket kan vara en inflammation. Ja ni läser ju själva. När tänkte jag komma? Får vi inte rätt sida med dessa Kamilla får du snart stora problem även för den som är mest smärttålig i hela världen. Hur som helst smärttålig  – ja jag gnäller inte i onödan precis. Det har nog mest varit det attt jag bara inte orkat med att ta tag i mina knäproblem. Hela hösten har liksom haft så mycket annat skit med mig och mina familjemedlemmar.Men men nu har jag tagit tag i dem och de ska röntgas imorgon.

img_5333

Bjöd mig på en god kaffe innan nästa besök.

Nästa grej idag var att åka in till stan och träffa min nya arbetsterapeut då den gamla slutade i somras Som alltid tar det på krafterna att träffa nya människor och behöva öppna upp sig själv och hela sitt väsen. Bara därför var det så himla skönt att smita in på min älskade favoställe Fabrique på Rosenlundsgatan och ta en latté.

img_5337
Spiller Fia – Jag vet! Jag blev allt lite paff när en gammal förälder från tiden på förskolan i stan klev in och också tog en kaffe. Din lilla son var eller är allt en liten stjärna som jag för alltid kommer minnas. Lilla L!!!

img_5330

Fabriques fotograf var där idag och filmade när en konditor dekorerade pepparkakor. Såklart att jag inte ville vara sämre och också tog några bilder på pepparkakorna.

img_5351

Ni anar inte vad det var skönt att komma hem igen och stänga mina blå en stund på soffan.

7

 

 

 

10 thoughts on “När tänkte du komma då?

Add yours

 1. Förstår det där med att öppna upp sig för nya människor. Har inte många jag öppnar mig för eller pratar med. Bara man har någon så klarar man sig 🌸 Helt rätt med en fika💕

 2. Hm…får riktigt dåligt samvete för att jag inte orkar ta tag i mina knän…skyller på fibromyalgin, men innerst inne vet jag ju att det inte är det som är felet…hoppas du får hjälp med din smärta i alla fall och att du kommer att trivas med din nya terapeut.

 3. Vad jag blir less att höra om vården…..Hur dem behandlar olika patienter. Att höra olika historier.
  Jag hoppas 🙏🏻att det en dag blir dina lite bättre 🙂.

  Oja. Det tar av en att möta nya människor. Sen att åter igen av alla tusen gånger berätta om sin bakgrund & bekymmer.
  Jag hoppas att hon kan hjälpa dig 🙏🏻🙂
  Vad mysigt det låter, vistelsen på cafét ☺️. Varm dryck ☕️& någon sitter & dekorerar pepparkakor. Kram 🤗

 4. Åh aj hoppas att röntgen går bra . ja ibland undrar jag varför man inte går med sina kroppsliga problem jag väntar också in i det längsta – jääämt. Hoppas du kan få någon hjälp så du blir bättre.
  en kaffe är ju toppen gott – imorn är jag värd en fredags fika efter jobbet. kram

 5. Så lätt att skjuta undan sina problem och tänka att jag gör det en annan dag & så går tiden… bra att du ändå tog kontakt nu! Mysigt att se när de dekorerar pepparkakorna 😍

 6. Ohh rätt att du tar dig dit nu och fixar detta. Förstår att du haft så mycket annat, vet nog om det mesta också så förstår att det blivit prio sist på dig, ja du vet ju hur jag också håller på. Så jättebra att du tar tag i detta nu, och hoppas att det ska finnas en lösning på detta, KRAM

 7. Vad bra att du äntligen tog tag i det och bokade en tid. Och vad snabbt du fick tid för röntgen! Hoppas nu att du inte behöver vänta för länge på uppföljning. Har också börjat få lite problem med knäna men vill väl inte riktigt erkänna det för mig själv..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: