JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 5.

” Inlägget är i samarbete med GONKonline”
Hej.
LUCKA 5.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 innehåller en vykortsask från GONKonline. Ett vykort + gåva i ett💕. Kortet idag har julig karaktär och passar perfekt som en julhälsning till någon du tycker om. Vet vet kanske till dig själv, helt enkelt!

lucka5gonki

GONKonline

anna

”Mitt namn är Ida och kommer från den vackra byn Hoverberg i Jämtlands län. När jag startade Gonkonline var tanken att det skulle vara nästa lika lätt att skicka en vykortsask som att gratta någon på Facebook, men att det skulle kännas mer personligt och skänka så mycket mer glädje. Sen måste jag väl medge att jag själv alltid har älskat få ett brev eller vykort i brevlådan…☺️
 Ibland behövs det så lite för att sprida kärlek och glädje till andra 💕”

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre. Lämnar ni en kommentar hos båda får ni två lotter i korgen.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

*Vinnarna kommer Kamilla och Mirre lotta fram.

jul2

 

 

 

9 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 5.

Add yours

  1. Vykort skickar jag typ aldrig under julen, ibland tänker jag att jag ska ändra på det men det blir aldrig av!!
    Super fina vykort som ni kommer skicka iväg 🙂

    Jag vill vinna 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: