Tack för fikat SurÅdeg!

julsäcken

Rösta gärna på Julklappssäcken 2019 – HÄR!!!

 
Hej.

Idag har jag inkasserat min fika vinst som jag vann på insta hos @surådeg för någon vecka sedan. Med risk för att vara tjatig men bor ni i närheten av Tumba eller bara vill besöka och fika på garanterat bästa bageriet i dessa trakten åk till Surådeg.

Tack för fikat SurÅdeg!

Grattis är ju alltid så gott – så bara är det. Jag bjöd med mig Sanna och Lias på fikat. Lilla L som förövrigt måste vara den sötaste lilla killen som skådats på bra länge fick smaka på Lussebullen.

img_5310img_5312

Finns det något bättre än en riktigt GOD FIKA?

Kanske men inte många saker finns det som är bättre enligt mig i alla fall. Får jag välja fika så blir det allra först cheesecake tätt följt av semla. Där efter blir det mandelbulle eller kardemummabullar. Vad väljer ni helst av allt?

img_5314img_5315

Check på min allra första egna julkrans!

Efter fika stunden smet jag in på Tumba järn och köpte med mig stråltråd hem. Jag hade letat efter våra rullar i två dagar och gav upp och köpte ny så att jag äntligen skulle kunna göra klart julkransen. Lingonkransen köpte jag på Hovstallet. Visst blev min första egna krans faktiskt ganska fin? Hur som helst jag är nöjd och belåten vilket är viktigast.

img_5318img_5317

♥ Kram Kram ♥

 

 

 

 

13 thoughts on “Tack för fikat SurÅdeg!

Add yours

    1. Jag älskar verkligen att gå ut och fika. Bästa som finns. Fin krans du fixat. Önskar vermkligen att jag var mer pysslig.

  1. Jag har väldigt svårt att motstå cheesecake…😌. det var en väldigt fin krans tycker jag…lingonris är vackert

  2. Häftigt att vinna en fika, mumsigt. Den kransen var riktigt fin, bra jobbat! Gjort den från grund och botten? 😮👌😍

  3. Gratis fika är aldrig fel och en gofika förgyller tillvaron rejält. Jag är väldigt förtjust i kanelbullar, cheesecake och Choclatechip cookies 😀

  4. Oj jag vet faktiskt inte vad jag fikar helst med, men morotskaka är så galet gott! Så finns det så brukar jag ta det faktiskt, haha

    Vad du är duktig, hade också velat ha krans på dörren men vågar inte, inte i denna trappan iaf… Har små killar som leker inne i trapphuset :/

Kommentera

Up ↑

%d