JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 4.

” Inlägget är i samarbete med Pärltanten”
Hej.
LUCKA 4

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 innehåller ett valfritt smycken från fantastiska Alexandra / Pärltanten. Smycket tillverkar Pärltanten efter vinnarens önskemål och val.

lucka4

Pärltanten.

Pärltanten tillverkar personliga smycken efter kundens önskemål. Kunden väljer färg,text, berlock och ring. De stansar även smycken. Fin omtanke av Pärltanten. 15% går alltid till välgörenhet. Ge bort ett fint armband eller skäm bort dig själv med ett fint smycke! fraktfritt! Personliga smycken med namn eller ord betyder mycket för  både dig eller någon annan.

angel

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?
 

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre. Lämnar ni en kommentar hos båda får ni två lotter i korgen.

* Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinstinlägg på er blogg. Alltså behöver vinnaren en aktiv blogg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

*Vinnarna kommer Kamilla och Mirre lotta fram.

jul2

8 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 4.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: