Julklappssäcken med många klappar.

Hej Hej.

Nu släpper vi äntligen bomben som vi smusslat med och som tagit all vaken tid senaste veckorna. Vilket har märkts på att bloggen blivit lidande. Mirre har tagit allt ansvar vad gäller Länka med Kärlek och Kamilla har lagt sin tid på JULKLAPPSSÄCKEN 2019. Ni anar inte hur många timmar som vi pratat och fixat med både säcken och Länka med Kärlek sista veckorna. När vi ändå släpper bomber kan vi även bjussa på att det blir förändringar och nyheter i Länka med Kärlek efter nyåret. Man skulle kunna säga att det bubblar ganska bra i Mirre & Kamilla just nu. Nog om det  – JULKLAPPSSÄCKEN 2019!!!

JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – 1 – 23 DECEMBER KÖR VI.

Vad är detta för en säck? Det är vår gemensamma julkalender som vi kommer köra på våra bloggar plus i Länka med Kärlek. I och med att vi kommer att ha en julklappssäck kommer dessa luckor att bli dagarnas trådar där vi delar våra bloggar. Vi pausar de trådar vi har idag i samband med att säcken drar igång. Så kommer de tillbaka i nya kostymer efter jul. Vill man inte vara med i utlottningen av en klapp så delar ni i trådarna precis som vanligt.

Julklappssäcken består av kanonfina klappar från många många fina sponsorer som valt att sponsra med helt magiska produkter. Vi är så glada och stolta över oss själva att vi lyckades ro i land detta projekt. Projektet om började som ett litet frö som det mesta när det gäller oss. Vi får en tanke som vi kastar över till varandra och så snurrar den runt och har vi tur så tar vi tag i den. Ni skulle bara veta vilka planer vi haft som vi bromsat eller som vi säger vi vilar dem till bättre dagar. Tanke från början var att vi skulle köra på adventsklappar men vi fick fäste och lyckades samla ihop 23 klappar.

JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – SNART KÖR VI!!!

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

*Vinnarna kommer Kamilla och Mirre lotta fram.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

11 thoughts on “Julklappssäcken med många klappar.

Add yours

  1. Det finns ju inget roligare än när en svävande inspirerande tanke får fäste och blir verklighet! Bra jobbat och jag ser fram emot detta 🙂

  2. Så roligt, det ser jag fram emot. Så mycket roliga saker ni hittar på, det är riktigt kul att vara med i denna fina grupp ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: