Show time for my nails.

Hej Hej.

Bättre sent än aldrig – så sant så sant. Nu när jag äntligen kan ha ett normalt liv igen efter allt race kring Julklappssäcken 2019. Det känns som om någon drog ut proppen så jag kan andas igen. Jäklar vad jag slitit för att vi skulle komma i mål. Mirre och jag har fått gasa på varsitt håll hon med LMK och jag med kalendern. Men nu är vi igenom det värsta och kör ihop igen…Show time for my nails som jag gjorde i fredags. Men hjälp det var ju igår….

Show time for my nails.

Äntligen var jag tillbaka hos bästa Malin och fixade naglarna. Malin var hemma föräldraledig med sin lilla tjej men nu är hon tillbaka igen och så även jag. Ni anar inte vad det var skönt att gå till den som jag tycker är den bästa jag vet på naglar. Ofta brukar jag ha en plan för hur och vad det ska bli för design på naglarna. Den tiden fanns inte denna veckan. Men men vad gjorde väl det när naglarna blev toksnygga i alla fall. Nya naglar fick bli min fredagsfokus.

img_5690img_5688

pus

♥ ♥ ♥

 

7 thoughts on “Show time for my nails.

Add yours

  1. Men alltså, WOW! Naglarna blev så snygga. Lite glitter är aldrig fel. Ta hand om dig och ha en jättefin lördagkväll! Kram

  2. Alltså hur goa är inte ni två, som fixat och jobbat med detta måste ha tagit sån tid ju, vilka glädjespridare ni är❤️ naglarna blev verkligen super fina😍😍

  3. Ja nu har det varit mycket med LMK och mycket i våra liv utöver det också, så nu får det bli lite mellanpaus från allt nu tills kalendern drar igång, men det ska bli toppenkul =D Vi är bästaste teamet du och jag

    Urläckra vart dem, gillar dem skarpt

Kommentera

Up ↑

%d