Bara det blir av liksom!!!

Hej Hej.

Lite back to yesterday med mina F F F och lite lördag. Allt för att reda ut livet så dagarna hamnar i rätt ordning igen. Bara det blir av liksom!!!

Back to yesterday.

Fredagar är som ni vet min dag i veckan. Igår var det en helt hysterisk dag för mig. Jag bodde med datorn i knäet långt in på små timmarna idag. Trots det så var jag noga med mina F F F. Min melodi har alltid varit att blir det inte det stora får det bli det lilla.

Fredagsfokus – Jodå jag åkte till Malin och fixade nya naglar. Den stunden blev min FOKUS.

img_5690

Fredagspresent – Sant jag kom inte iväg någonstans för att köpa mig fredagspresent. Vilket faktiskt går lösa enkelt framför datorn nu för tiden. Ska man ge sig själv en bra present tycker jag man ska ge sig något som gör en glad. Fina Johanna som driver Stylemood har världens mysigaste butik både i verkliga livet och på webben. Där hittar jag alltid en massa fint. Jisses vilken galet snygg brödkorg jag gav till mig själv. Plus en ny adventsljusstake.

23

Fredagsfika – Fikat var svårt att få till igår. Kaffe på kaffe blev det många av men att fika på riktigt fick jag tvinga mig till. När stressen står mig upp i halsen kan jag knappt äta, så har det alltid varit. Till slut sent igår kväll innan klockan blev ny dag. Bjöd jag mig på ännu en kaffe och lite ostkaka. Kanske inte den mysigaste fikat men ändå en fika. Lovar och svär att bättra mig med fredagsfika nästa vecka.

img_4930

PUSS & KRAM

 

6 thoughts on “Bara det blir av liksom!!!

Add yours

  1. Hennes butik har jag tänkt vi ska besöka då vi är på Gotland i sommar som kommer =D, se om jag vågar berätta att det är jag =D

    1. Oj vilka snygga naglar du har lite med sugen på att göra ett par nu fram till jul❤️

  2. Dina naglar blev verkligen jättefina med det glittret. Vad mysigt att du ändå fick till en fika trots allt ostkaka har jag provat men inte riktigt min grej 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: