Alltid lika roligt med paket.

” Inlägget är i samarbete med Leksakscity ”

Hej.

Tänka att det alltid är lika roligt med paket. Till och med om innehåller som igår inte var till mig själv. Vad är det som gör det så roligt?

Alltid lika roligt med paket.

Bara för att komma ut och andas frisk luft igen tog jag med dottern ner till centrum. Hon skulle köpa någon blodmask som hon blivit tipsad om. Gissa om det var skönt att komma ut igen efter dagar inomhus med datorn i knäet 24 – 7. Wille och en polare skulle hämta en grej i centrum så vi liftade med dem till ICA så jag kunde hämta ut ännu ett paket till Julklappssäcken 2019.

Vad är grejen liksom med att öppna paket? Varför är det lika roligt fast man redan innan känner till vad den ska innehålla? Min paket igår kom från Leksakscity med klappar till julkalendern som Mirre och jag har på G. Självklart var jag tvungen att öppna för att kika så rätt saker låg i lådan. Yes, sakerna som vi kommit överens som ligger i kartongen och väntar på lyckliga vinnare och barn.

img_4913img_4923

The Ordinary Blodmask.

Det har talats mycket på sistone om ”blodmasken” från The Ordinary, AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. Tilda var sugen att testa på masken så den hamnade i en påse med henne hem. Konsistensen var rinnande och visst var den blodröd. Som med de flesta produkter som innehåller syra i stack det lite i ansiktet och sved lite lätt. Resultatet har jag inte hört något om men det sägs att masken ska ta bort pormaskar och ge hyn som har en jämnare och klarare ton med lyster. Jag får väl snällt fråga dottern om jag själv får testa lite blod i ansiktet. Blodmask, hur som haver låter spännande att testa på eller hur?

img_5695

Ha en toppen söndag

PUSS

♥ ♥ ♥

 

11 thoughts on “Alltid lika roligt med paket.

Add yours

  1. Först och främst; sååå snygga naglarna var! Blodmask lät ju lite halvläskigt hihi det har jag aldrig prövat… du får fråga henne och berätta här sedan 🙂

    1. Håller med, det är alltid lika roligt med paket även om det inte är till en själv. 🙂 Ser fram emot er kalender 🙂

  2. Jag säger det samma oavsett om man vet vad man får så är det så roligt att få paket. Det känns inte som man växer ifrån det 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: