Ny vecka med mycket på G.

Hej.

Jag är medveten om att jag planerat för flera saker denna veckan. Plus att jag har många måsten. Jag behövde verkligen både ha och kunna se en vecka med positiv planering och bra energi och feel good känsla för mig för mig.

Ny vecka med mycket på G.

Precis som alltid finns det en plan men vem vet om jag orkar eller den håller. Ofta blir det förändringar då energin tryter. Jag får helt enkelt se vad alla samtal och möten gör med mig vart åt veckan barkar.

25a

Förra veckans bild?

Bilden kan kanske tyckas vara ganska meningslös och trist. Men för mig betyder den liv. Så mycket Nej Nej Nej – inte denna gången inte. Änglarna vakade över hela miljön inne i vår krockade bil. Känsla att kika in i framsätet var blandad. Så mycket liv och samtidigt avsky.

img_4842

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

10 thoughts on “Ny vecka med mycket på G.

Add yours

  1. Oj vilken vecka du har framför dig. Hoppas du orkar med allt du önskar göra. Och den där sista bilden… den kan verkligen få tankarna att rusa i väg.

  2. Oj du har verkligen en fullspäckad vecka framför dej hoppas att det blir en bra vecka för dej <3

    1. Vilken vecka du har framför dig. Fullt upp. Det är verkligen med dubbla känslor man ser den bilden. Så glad att det gick bra iaf.

  3. Ja förstår att det är blandade känslor med bilen och det var mycket aktiviteter denna veckan, men det låter ju kul med, dock borde du ju vila lite med ef allt med säcken =D

  4. Såg att du lagt in andas och det är ju extra viktigt att ta sina små pauser när man har mycket inplanerat. Hoppas att du får en fin vecka och att änglarna fortsätter vaka över familjen även i framtiden!

  5. Förstår precis vad du menar med bilen, den väcker många känslor.
    Hoppas att du får en fin vecka och att du får in massor med positivitet, det förtjänar du verkligen <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: