Du är välkommen på en gofika.

Hej.

Jag vaknade med bästa meddelandet på insta imorse. ”Du är varmt välkommen in på en gofika” Jag vann en tävling hos@surådeg om en fika för två. Gissa om ja blev tokglad? SurÅDeg är en pärla här hemma hos mig.

Du är varmt välkommen in på en gofika.

Ni hör ju nästan av rubriken att döma hur glad jag blev när jag vann. SurÅDeg är ett bageri, café och matställe som dykt upp som 2019 års bästa nykomling om ni frågar mig. De har alltid en massa gott och jag stormtrivs hos dem. Så i veckan blir det att bjuda med någon på en gofika. Me Like på sådan här positiva överraskningar.

img_4949

Tack snälla – Vi ses i veckan.

♥ Puss & Kram ♥

 

 

 

8 thoughts on “Du är välkommen på en gofika.

Add yours

  1. Jag tycker att det var rätt person som vann, så mycket reklam du gjort för dem och så mycket du verkar gilla det stället så är det klart att det är du som ska få vinna en fika. Grattis =)

  2. Men ojoj vad är det för gottigheter du har hittat här då och låter spm en toppencafé. Har ett sådant här istan med som jag gillar allra bäst, där jag handlade chailatte ifrån idag =D

Kommentera

Up ↑

%d