Nya naglar hos Malin igen

Hej Hej.

Alltså ni anar inte vad jag är slut i rutan. Ögonen går i kors och hjärnan på full speed. Bästa idag var att få göra nya naglar hos Malin igen och sämsta all stress och trams som kvällen avslutades med. Hua vad livet kan svänga ibland.

Nya naglar hos Malin igen.

Denna veckan går till historien en av mina sämsta på bra allt länge. Krocken och allt kring den har tagit på mig både fysiskt och psykiskt. Plus att jag driver ett projekt som skulle varit klart att presentera som nu imorgon fredag. surt som bara den då jag måste skjuta upp den tills i helgen. Jag räckte helt enkelt inte till. Känns som jag är så nära att ramla ihop i en liten pöl på golvet.

Hur som helst!

Idag var jag äntligen tillbaka hos bästa Malin och fixade naglarna igen. Som jag saknat att gå till henne och få naglarna fina. Nu är hon tillbaka igen efter en föräldraledighet och jag är så glad för det. Alltid när jag ska göra naglar brukar jag eller när jag går till Malin som är duktig brukar jag ha en nagelplan. Tyvärr hade någon tanke på naglarna inte hunnits med i veckan. Glitter och en super cool gröngrå färg fick det bli denna gången. Länge sedan jag körde på glitter så just därför fick det glittra lite extra.

En ända bild på hela dagen….

Inte likt mig inte att ta en bild på hela dagen. Det händer liksom inte men idag gjorde det tydligen det. Bild från väntrummet när jag var med Marre på uppföljning efter krocken. Imorgon ska han tillbaka till skolan igen och han har varit ute och testkört bil bara för att. Nu skickade jag om sanningen ska fram till ICA på kvällen av två anledningar. Dels att jag tyckte han skulle sätta sig i bil igen för att inte vara skrämd eller så. Plus att jag inte alls orkade åka ner och handla.

img_4853

Dagens klokaste ord av en av de klokaste jag vet…

Micke Gunnarsson har länge varit en av de allra klokaste männen vi har i vårt land. Har ni inte följt eller tagit del av hans ord tidigare gör det säger jag.

img_4850

♥ ♥ ♥

 

 

15 thoughts on “Nya naglar hos Malin igen

Add yours

 1. Förstår att det är svårt att greppa vad som har hänt. Det kommer det göra ett tag.
  Ja, man känner sig så fin när man fixar naglarna 💅🙂.

 2. Han lyssnade jag på då vi var på Boozt i Falkenberg. Riktigt bra. Håller med dig, så viktigt att sätta sig snabbt bakom ratten igen efter en olycka,hur tufft det än är. Hoppas verkligen du får en lugn kväll med mycket feelgood.

 3. Kan förstå att det har varit kaos sen krocken… :/ du måste fota naglarna sedan, jag var också och fixade mina igår – underbart!

 4. Förstår att denna vecka har varit tuff för dig, du får se till att vila och ta hand om dig under helgen ❤️

 5. Vilken vecka du haft, förstår att den varit tuff men skönt att allt gick bra ❤
  Ta hand om dig k helgen och försök få lite vila fina du ❤

 6. Förstår att det varit tufft för dig den här veckan, hoppas verkligen att du får en fin helg och att du kan vila lite. Att fixa naglarna gjorde du helt rätt i! Hoppas på att få se bild. Kram

  1. Fy jag kan förstå att du mår otroligt dåligt efter det som hände din son massa kramar till er ❤️❤️❤️❤️

 7. Kan bara föreställa mig hur påfrestande en sådan händelse som krocken kan vara.. Bra att du blev lite ompysslad med nya naglar. Skulle eg gjort mina i onsdags men flyttade tiden till nästa vecka. Hoppas att inte Marre tyckte att det var obehagligt att köra bil igen.

 8. Det där citatet stämmer ju väldigt bra och jag tycker även det är viktigt o bli hel innan man hjälper andra. Men du du måste ju visa naglarna sen 😉

 9. Ja det projektet har tagit väldit mycket energi och nu hoppas vi att det ska flyta på så det kan bli klart till ef helgen så vi bara kan släppa den sedan, men saker händer ibland livet kommer ikapp. Superbra att du lät honom köra så han inte ska bli rädd som du säger,

 10. Så hemskt det här med krocken, det är bra han sätter sig bakom ratten igen snabbt ja så rädslan inte tar över. Bra tänkt! Hoppas du blir dig själv snart igen ❤️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: