JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 7.

” Inlägget är i samarbete med Rosenserien ”
Hej.
LUCKA 7.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 innehåller en klapp med en skön ansiktskräm i full size samt en resefrp av rengöring och rosenvatten från Rosenserien. En påsen med naturlig hudvård som känns riktigt bra.

lucka7IMG_4829

Moisturizer normal/dry skin.

Ansiktskrämen är mjuk och behaglig med en mild och mjuk doft. 100 % naturligt och 86 % ekologiskt certifierat innehåll.100 % vegansk. Godkänd av Djurens Rätt och internationella PETA. Naturlig hudvård ska kännas bra och det för det verkligen med Rosenserien.

ros1

Cleansing cream.

Varje dag utsätts vår hud för yttre påfrestningar som väder, vind och olika föroreningar. Bra rengöring är fösta steget till frisk och vacker hy.

ros2

Rose Water.

Rosenvattnet är perfekt som härlig uppiggare under dagen, speciellt vid dessa dagar då vi vistas mer än våra vakna timmar inomhus i torra miljöer.

ros3

 RABATTKOD NI BARA INTE FÅR MISSA

JUL15 GER 15% RABATT

Rosenerien.

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosor har i alla tider varit kända för sina välgörande egenskaper. Redan de gamla grekerna använde extrakt från rosen för att lugna och balansera huden. Basen i våra produkter är rättvisemärkt aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor.

Idén bygger på småskalighet vilket ger dem möjlighet att ständigt övervaka att Rosenseriens produkter lever upp till våra högt ställda kvalitetskrav. Det gäller såväl urvalet av ekologiska råvaror som omsorgsfull framställning.

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre. Lämnar ni en kommentar hos båda får ni två lotter i korgen.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

*Vinnarna kommer Kamilla och Mirre lotta fram.

jul2

 

 

 

16 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 7.

Add yours

  1. Jag vill vinna för att produkterna skulle passa mig perfekt eftersom de är veganska och jag själv är vegan! Dessutom gillar jag naturliga och miljövänliga produkter.

Kommentera

Up ↑

%d