Kan man verkligen flytta sina F F F till en annan dag?

Hej.

Kan man verkligen flytta sina F F F till en annan dag? Yes det kan man om man inte får till dem bra på fredagen. Hellre att man flyttar än att de inte blir av alls.

Kan man verkligen flytta sina F F F till en annan dag?

Ja det är klart man kan även om min tanke från allra första börja var fredagen. Men igår var det inte en bra dag för varken mig eller några F F F.. …Så de fick bli av idag vilket dick minst lika bra.

Fredagspresenten.

Nya härliga doftljus från HM. De doftar precis som det gör inne på Högfjällshotellets loppy och restauranger. Med doft av cinnemanon eller vad det heter. Hör ni nu längtar jag bara ännu mera efter mitt Sälen och Högis men snart får jag komma upp igen och inviga mina nya skidor.

img_5405img_5418

Fredagsfika.

Eller lördagsfika men nu heter fikat lördag även om den intogs på lördagen. Vi tog en fika på Espresso House innan vi åkte hemåt. Jag testade på nya kaffet med Pärlans saffrans latte. Nja bäst enligt m ig är fortfarande tomtelatten. Den är ganska svårslagen måste jag bara säga.

img_5406img_5413

Fredagsfokus.

Fokus var svårt denna veckan när tankarna åker runt som ett flipperspel. I Skäris idag satt tomten och lyssnade på alla barnens önskelistor. Jag hoppas att han tog emot även min även om jag bara viskade den tyst så att ingen annan kunde höra än vi, tomten och jag.

img_5403

Pussar & Kramar

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Kan man verkligen flytta sina F F F till en annan dag?

Add yours

  1. Klart man kan ha fff på ennan dag med ljusen ser otroligt fina ut ❤️ mysigt att vara på expreso hause dom har mycket gott där

  2. Självklart kan flytta sina FFF till en annan dag… jag funderar skarpt på att sno din idé och ha det som ett nyårslöfte till nästa år…. känns som om man ska få lov att fokusera lite på sig själv på fredagarna, eller vilken dag det nu blir

Kommentera

Up ↑

%d