Vi har en ny vägg

Hej

Jag ska billigt erkänna att jag är helt slut. Hela långa dagen har vi haft hantverkare här hemma som byggt och fixat. Vi har en ny vägg i Tildas rum. Måste erkänna att jag blev lite nervös när de berättade hur de skulle bygga men när väggen stod klar blev det riktigt bra.

Vi har en ny vägg

Anledningen till att vi fått en helt ny vägg med rätt isolering och ventilation är att vi fick värsta mögelskadan i en av Tildas ytterväggar. Nu återstår bara att vänta in målarna som ska fixa till väggen så den blir fix och färdig. Ni anar inte hur skönt det ska bli för det har varit röriga veckor med boende i olika rum och alla hantverkare som sprungit här. Jag tycker att vi ska välja en annan färg på nya väggen men dottern håller inte med mig så vi får väl se vad det slutar.

Jag känner att jag verkligen måste ge en eloge till byggfirman som varit här. Många hantverkare har gått in och ut genom mina dörrar genom åren. Men aldrig har jag varit med om att rummet eller hemmet varit lika rent när hantverkarna gått som de kom. Årstavikens byggfirma som värden anlitade var proffs ut i fingerspetsarna. Erkänner att det verkade skumt när de täckte allt som inte skulle blir förstört och golv hela vägen in till Tildas rum. Men attans vad det var bra och det blev så snyggt med väggen.

Fyra K till nya Clean

Jag är eller var mera förr en Clean nörd. Idag provade jag äntligen nya hallonsmaken som får fyra KKKK av mig. Mina favo är fortfarande äppel & päron.

Chokladsnittar till trefikat

När jag blev tvungen att hålla mig hemma hela dagen sysselsatte jag mig bland annat med lite bakning. Nybakat till trefikat är inte helt fel får jag nog lov att säga.

Dags för mig att fixa en ram till pysslet som fortfarande behöver hoppa i en ram. För nu bara ligger det som en duk på ena vardagsrumsbordet.

Tack för idag nu väntar kudden redan på mig.

4 thoughts on “Vi har en ny vägg

Add yours

  1. Vad skönt att det snart är klart! Tycker alltid att det är lite obekvämt att ha hantverkare i huset, känner liksom att jag inte kan göra vad jag vill. Känns liksom urdumt att sätta sig och kolla Netflix.. Men att baka är ju en bra grej 🙂

    1. Vad skönt att väggen snart är frisk och återställd så allt blir som vanligt igen. Skönt också att slippa hantverkarna som springer där. Jag tycker ofta man känner sig ivägen fast det är ens egna hem.
      Kram Kajsa

  2. Så bra att det närmar sig slutet, kan vara rätt drygt att ha hantverkare hemma i längden men bra att de håller ordning och att resultatet ser bra ut

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: