Googlade på tips om solsveda

Hej

Är det inte typiskt att både Tilda och jag känner oss lite sveda av solen idag? Vi hade ställt oss in på att det skulle varit gråmulet och regn idag. Men tji fick vi för här har vi haft strålande sol hela dagen. Googlade på tips om solsveda och kom till Kamillas Kamera. Hur kunde jag glömt bort att jag hittade och provade flera bra tips när jag brände mig i solen för några år sedan.

Googlade på tips om solsveda

Bästa tipset jag testade på den gången var med tomatskivor och gräddmjölk. Den grejen eller tipset funkade faktiskt bra. Men men tyvärr så har vi ingen mjölk i stugan och kiosken är stängd. Kanske kan det fungera med bara skivad tomat

Tomat – är känd för att innehålla den kraftfulla antioxidanten lyko­pen som skyddar mot UV-ljus. Lägg några tomatskivor i gräddmjölk i 10 minuter och lägg sedan på ditt brända ansikte. Tar bort sveda och värk snabbt.

Bästa tiden att vara på Gotland 

Om man är ute efter en lugn tillvaro med få människor på de flesta ställena ska man åka till Gotland tidigt på säsongen. Vi har haft kanondagar på stranden och kunnat dansa runt runt om vi hade velat. Idag var det verkligen så mysigt på stranden. Så lugnt och skönt att jag somnade på stranden en bra stund vilket typ aldrig händer.

Pizza i badrestaurangen

Efter flera timmar eller för många timmar för våra små skinn stannade vi till uppe vid badrestaurangen och åt pizza. Att äta pizza på badrestaurangen är ännu en grej som hör sommar turen till Gotland till. I år var de kanongoda och vi båda ger dem 5 av 5 solar.

Nu måste vi snart börja röja i stugan för i natt får vi gäster.

Puss & Kram

 

4 thoughts on “Googlade på tips om solsveda

Add yours

  1. men gud så härligt att bara få domna på stranden o få njuta. det är inte ofta man gör det, borde åka till gotland 🙂

  2. Åh jag får verkligen utomlands känsla när jag ser på bilderna. Så härligt! Hoppas att tomatskivorna hjälpte 🙂

Kommentera

Up ↑

%d