Inte lagt några sju sorters blommor

Foto: Copyright. All rights reserved.

Hej

Jag har inte lagt några sju sorters blommor under kudden. Och inte har jag varken bundit en krans eller dansat smågrodorna heller idag. Trots det är jag nöjd med min midsommarafton. Klarade ni er från regn idag? Vi har faktiskt inte fått en ända droppe regn vilket alla väder appar sa att vi skulle få.

Inte lagt några sju sorters blommor

Jag brukar tycka att det är både viktigt och lite kul med kransar och blommor men det blev inte så i år. Vi styrde kosan in mot Visby för att äta lunch på Creperie & Logi. Det är ett ställe som jag verkligen är förtjust i. Både för att jag gillar deras mat men även för att inredningen och konceptet faller mig i smaken. Tilda är tyvärr inte alls lika förtjust som sin mamma är i galetter och crepes. Hur som helst jag var nöjd med att vi stod kvar i den lite lagom långa kön.

God fortsättning på midsommarhelgen

Vi har firat midsommar med både nypotatis och jordgubbar. Som tur var köpte jag en ny potatisskalare till oss då det inte fanns här och vår hemma är urkass. Den nya är toppklass på verkligen. Annars så har vi snick snackat och druckit Lambrusco som är så galet gott. Det blev även en hel del parti med kortspel som turgumman Cicci vann såklart.

Hur har ni haft er midsommarafton?

Min var helt okej. Kanske skulle jag saknat en grill som vi kunde lånat eller haft med oss. Igår kväll var vi i Vitviken och gick runt och gungade vi utkanten av stranden. Gunga är så mysigt tycker jag. På önskelistan står en gunga fråga är bara var jag skulle ha den.

 

 

4 thoughts on “Inte lagt några sju sorters blommor

Add yours

  1. Låter som en lugn och trevlig midsommar 🙂 vi var på Gråen som vanligt , åt grillat, dansade och spelade kubb. 🙂

  2. låter som du fick en mycket trevlig midsommar, här regnade det faktiskt haha. Håller med dig självklart ska du skaffa en gunga 😀

  3. Låter som du haft en fin midsommar. Vi firade inte alls, utan fortsatte att gräva i trädgården. Nu är det nära… husbilen kommer snart och får snart även plats i trädgården 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: