I Visby sken solen

Hej

Jippi ropade vi alla fyra nästan högt när vi kom till Visby ikväll. Efter en dag med regn och tråkväder blev kvällen nästan lite för bra för att vara sant. I Visby sken solen och sommaren var tillbaka igen. Glass, burgare skratt och trams lite så var kvällen i Visby.

I Visby sken solen

Man blir ganska begränsad när regnet faller och det är trist tråkväder i en liten stuga. Är vi dessutom som nu fyra tjejer i den blir det lite trångt. Men vi har delat upp det som så att jag har vardagsrummet, Tilda hallen, Cicci köket och Julia sovrummet. Hur som helst i Visby blev det middag på Brödernas. Brödernas är ju lite samma sak på vilken restaurang man väljer att besöka. Denna gången valde jag en tryffelburgare bara för att prova på någon ny.

Glassmagasinet  – det obligatoriska utflyktsmålet

Att mumsa glass från Glassmagasinet är ett måste så bara är det. Så idag när solen sken och vi var i Visby igen blev det ett besök där. Vi satte oss ute vid alla fina båtar och åt glass och njöt av den vackra kvällen.

Skratt och trams och lite så

Vi gick längs strandpromenaden och bara andades Visby skulle jag nog säga. Trist bara att min fin dotter inte alls vill vara med på bilder som förr längre. Visby har så många vackra platser så det är svårt att se sig mätt på staden.

7 thoughts on “I Visby sken solen

Add yours

 1. Vilken härlig dag ni fick. Efter regn kommer sol säger dom ju, och här verkar det stämma. Helt klart behöver du den är semestern.

 2. jätte bra att du tipsar lite om visny för dp vet man lite vad som man ska undersöka lm man kommer dit. det verkar myssigt dör och så vackert 🙂

 3. Underbara Visby!
  Mat, skratt och trams… det låter helt fantastiskt. Bara vara och ha det kul, precis som man är. Ni ser verkligen ut att ha njutit av dagen och fina bilder som vanligt ❤

 4. Mums så gott det såg ut, vi åt faktiskt också glass idag på Dockside, bästa stället här i Landskrona. 😊

 5. Åh så underbart att andas Visbyluft och besöka glassmagasinet. Det vattnas i munnen på mig. Ni verkar ha det fantastiskt även om det är lite trångt. Tråkigt att tösen inte vill va med på bild men det är bara att respektera det. Eller att få ta bilder som inte lägga ut för att ha kvar lite minnen.

 6. Åh jag är verkligen avis vännen vill också njuta av Visby denna sommar.
  Ser ut som ni har det jätte mysigt och glassen såg farligt god ut.
  Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: