FAVI är platsen för inredningsintresserade

” Inlägget är i annonssamarbete med FAVI.se ”

Hej

Jag tänker att ni idag ska få en första liten titt på hur vi har det där hemma. Sakta men säkert börjar vårt hem att ta form och bli till vårt. FAVI är platsen för inredningsintresserade.  Innan vi flyttade och när vi började planera för hur vi ville att det skulle se ut hemma hos oss hade vi målbilder. Eller om man vill kalla det för en inredningsplan. FAVI.se är en ledande sökmotor för möbler och inredning i Europa. Hos dem hittar vi produkter och butiker samlade på en och samma plats. Hur smart som helst måste jag säga.

FAVI är platsen för inredningsintresserade

När jag planerade och inredde vår hall hamnade jag många gånger inne hos FAVI där jag fick flera bra idéer. För mig var det viktigt att få till en hall som både var välkomnande, stilren och skulle sätta en ram för vårt hem. Hallen i huset var en liten rackare som var svår att få till bra utan att se stökig ut. Därför var det viktigt att få till hallen bra.

FAVI har över 13 miljoner besök varje månad, 4,7 miljoner tillgängliga produkter och finns i hela 9 länder runt om i Europa. Så är ni ute efter lite annorlunda saker som inte finns hemma hos alla andra men samtidigt är trendiga ska nu besöka FAVI.

Hallen sätter bostadens prägel sägs det

Hallen förtjänar minst lika mycket kärlek som resten av hemmet. När man inreder hallen är det viktigaste att man utgår från sina behov. Samt till att även hallen behöver känns som en sammanhängande del av hemmet. Precis som i många situationer i livet är första intrycket viktigt.  Hallen är hemmets första rum och därför enormt viktigt och tongivande för hemmets karaktär.

Färgen på väggarna var viktiga för oss eller mig. Jag ville komma så nära en kulör som en vän tagit fram åt en färgbutik i Visby. Efter två försök hittade vi rätt vilket jag är glad för idag.

Inne hos FAVI får man tips & råd

Något som jag uppskattar med FAVI är att när man går in på en kategori kan man få både råd vad FAVI rekommenderar och kundernas favoriter. Det går även att sortera på lägsta och högsta pris. Nu hoppas jag att ni alla tar er en titt på denna sökmotor som inriktat sig på  möbler och inredning till hemmet.

KRAM KRAM

 

 

 

6 thoughts on “FAVI är platsen för inredningsintresserade

Add yours

  1. Tack för tipset! Favi har jag aldrig hört talas om innan. Vill göra om här hemma och måste kolla in denna.

  2. men gu så fint 😍 hsr inte vetat lm favi men det är ju alltid kul o kolla på inredning.

  3. Tack för tipset. Ofta letar man för fullt, och ändå missar man så mycket. Hallar kan vara svåra att få till, vår är väldigt liten fyrkantig. Ofta att det ser rörigt ut.

Kommentera

Up ↑

%d