Bjöd mig på en mörkerpromenad

Foto: Copyright 2020. All rights reserved

Halloj

Ny dag nya tag. Jag är en riktig tröttmössa idag eftersom jag somnade sent och vaknade till några gånger i natt och vaknade tidigt. Men men nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och försöker vakna till. Bjöd mig på en mörkerpromenad. Att vara ute och gå på kvällarna nu när alla ljus lyser upp överallt är himla mysigt.

Bjöd mig på en mörkerpromenad

Det var inte särskilt kallt men bara för att inte frysa alls drog jag på mig skidbrallorna när jag skulle ut och gå. Gissa hur skönt det var? De är en annan känsla att vara ute och gå på kvällarna när alla inte blir så avslöjade för att mörkret skymmer oss. Jag njöt och mådde bra där jag travade på runt runt i Tumba med ljudbok i lurarna.

Bryggan vid Uttran sjön

En plats som många med mig tycker om här i Tumba och Uttran är bryggan vid Uttran sjön. Tror att livet runt brygga livat upp mycket nu efter att vi fick en ny brygga tidigare i år.

Skickade iväg första julkorten

I #taggajulen2020 valde jag utmaningen att skicka ett julkort. I söndags tog jag med mig två fin fina gratis julkort från postnord när jag postade iväg paket. Det är kanske lite tidigt att skicka julhälsningar men men det är ju julmånad redan nu så det borde väl funka. Min julutmaning #taggajulen2020. Ni kan läsa mera om den här…

4 thoughts on “Bjöd mig på en mörkerpromenad

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: