Var snäll mot dig själv…

Foto: Copyright 2020. All rights reserved

Hej

Jag funderar mycket om livet och sånt och har nog alltid gjort. Alltid har jag varit den som ska rädda hela världen och alla andra långt före mig själv. Var snäll mot dig själv… Ha medkänsla med dig själv och gör sånt som du mår bra av!

Var snäll mot dig själv…

Det handlar helt enkelt om det. Att omge sig med människor som man mår bra av att vara nära. Livräddarna vilken grupp jag kvalificerat in i gör allt för alla andra och vill gärna lyfta dem som har det svårt i livet av olika orsaker tills de själva blir helt utmattade. Energitjuvar, nu tänker jag använda mig av det ordet men det innefattar en rad olika personligheter men alla med ett syfte att ta av andra för att själva nå sina mål och må bra. Dessa tjuvar tar och tar och livräddaren ger och ger även om tjuven är allt annat än snäll och trevlig alla gånger. Det finns tyvärr bara en sak att göra. Gör dig av med energitjuvarna och vänd ditt fokus mot dig själv. Så jag säger som jag nu lärt mig och övar varje dag – Var snäll mot dig själv.

BE KIND TO YOUR MIND

Bara gosiga plagg från Black Week

Under Black Week förra veckan gjorde jag en hel del klipp och klick. Men nu när de flesta paket redan kommit och jag insett vad jag shoppat så är det nästan bara mjuka sköna plagg och träningstights. Märks det på de köp vi gör att vi lever i isolering eller? Det tror jag faktiskt att det gör. Läste i helgen att aldrig förr har det sålts så mycket mjukissett och träningskläder. Vilket även skribenten trodde berodde på corona pandemin.

Men vad gör väl det egentligen för det är ju både snyggt och skönt att hänga runt i mjuka snygga plagg. Så inte konstigt att just de plaggen trendar så stort just i år. Idag hänger jag runt i min nya jultröja och i ett av paren träningstight som kom i slutet av förra veckan. Tomtetröjan är lite stor men det sålde tydligen slut hos Gina Tricot på en gång så valet fick bli att behålla eller lämna tillbaka. Ni ser ju vad jag gjorde. Brukar ni köpa jultröjor? Denna stickade tröja är kanske inte bara en jultröja utan mer en vintertröja. Hur som helst så är den superskön och gosig.

När ska tofflorna få komma in?

Det kan man ju verkligen undra, när vi tänker ta in de sista tofflorna från altanen. För ingen vill ju stick in sina fötter i dessa löviga tofflor utan tar med sig andra skor när vi ska ut på altanen. Dags att låta dem få gå i vintervila genast….

Flyttade fram min nageltid

Nu på onsdag skulle jag åkt och fixat naglarna men jag hade tur att hitta en tid så jag kunde flytta fram min tid. För mina naglar är fortfarande superfina förutom den som jag slog av men den har nu fått bli lagad fast i annan färg. Jag har en plan för mina nästa naglar som jag är helt inne på.

 

 

10 thoughts on “Var snäll mot dig själv…

Add yours

 1. Det låter som du skriver om/till mig. Jag är definitivt en livräddare. Det är väl mycket därför som jag mår som jag gör. Som arbetsterapeuten sa, vad gör du för dig själv. Jag kunde inte svara, det är sorgligt.

  Jag älskar jultröjor, har flera stycken. Jag har haft en på mig idag men det såg du kanske på insta.

  Jag har inte köpt mjukisset men det beror nog på att jag fortfarande måste gå till jobbet trots pandemin.

 2. Du är så klok Kamilla, och jag blir så glad när jag läser om dina tankar att vara snäll mot DIG. Du är den viktigaste. SLäng ut all skit… den behöver du inte!!

 3. Ja, det där med att vara snäll mot sig själv är vi nog många som behöver öva på. Tack för att du påminner oss. Spännande med din idé för naglarna. Det ser jag fram emot att se. Mina är i akut behov av fix, men jag vet inte riktigt när jag ska klämma in det. Det tar ju några timmar extra att göra det på sig själv 😉

 4. gillar att ha mera fyrkantiga de håller bättre . men ja jätte fina ännu
  ska få fransar i morg serr hemskt ut nu
  vilken härlig tröja. har inget köpt därifrån
  ha en fin tisdag

 5. Tycker din jultröja är så fin och den ser verkligen så mysig ut att ha på sig nu när det är kallt ute. Då kan du ju gosa in dig i den. Vill också kunna göra det 😍

 6. De där energitjuvarna drar ner en så mycket också. Jag lär mig aldrig av mina misstag, utan fortsätter försöka hålla kontakten då vissa av dom är viktiga för mig. Det är en sak som jag ska jobba med under nästa år. Bara umgås med folk som ger mig bra energi.

 7. Jag är eg inte en mysklädertjej, fast jag gillar typ tights och klänning. Har annars bara mjukiskläder när jag är i fjällen 🙂
  Det är verkligen inte lätt att göra sig av med energitjuvar och jag tror att det tar ett tag innan man inser att de faktiskt är just det.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: