#Tagga Julen 2020

Hej Hej

Jag fick en idé i veckan som jag idag tagit tag i. Så nu tror jag att min utmaning ska kunna gå igång. I år om något år så tror i alla fall jag att vi alla behöver få känna lite extra och gå all in på julen fast på ett lite annorlunda sett. Året 2020 var året när ingenting var sig likt det är en sak som är säker. #Tagga Julen 2020. Utmaningen kommer handla om att vi alla ska se till att vi får jul mysa och ge oss lite extra julfeeling.

#Tagga Julen 2020

Utmaningen kommer innebära att alla som har lust varje dag eller de dagar de vill hänga på väljer en av alla utmaningarna och utför den helt enkelt. Under tiden den utförs tar ni ett foto vilket ni delar någonstans på era sociala medier med #taggajulen2020. Det är lätt att kryssa över de utmaningar ni utfört. Vilken ordning man vill utföra dem är helt valfritt.

När vi sedan kommer fram till självaste julafton sätter vi samman bilder från utmaningen och använder som årets digitala julkort till nära och kära. Visst låter det himla kul? Jag är grymt taggad måste jag säga.

 

Måndag 23 november kör #taggajulen2020 igång

Det mesta kommer lösa sig under resans gång. Inga tvång man får göra precis som man vill och önskar. Jag personligen kände att jag behövde en utmaning i denna form i dessa tider när december som annars är årets mysigaste månad inte alls kommer blir som förr.

4 thoughts on “#Tagga Julen 2020

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: