Just nu är tomten fullbokad

Hej

Inte ens Tomten undgår de annorlunda tider vi lever i just nu. Jag skrev min önskelista till tomten idag som jag tänkte lämna till honom på NK, precis som jag gjort i många många år nu. Just nu är tomten fullbokad. Tomten är på NK som vanligt, men för att träffa honom i år behöver man boka en tid. I år ska man även kunna träffa honom digitalt. Det ska tydligen släppas nya tider så jag får väl hålla ögonen öppna.

Just nu är tomten fullbokad

Tänk vad ledsna och besvikna alla barn kommer att bli att tomten verkligen är fullbokad och inte kan skicka ut någon av sina Nissar till dem i år. Grejen med mig är ju inte att jag tänker sitta i tomtens knä så mamma och pappa får ta bild på mig. För så har vi gjort sedan Wille var liten med barnen. På senare år har Tilda och jag bara kommit in på NK och tittat på honom där han sitter så mäktig och vacker. Så brukar mest jag nu för tiden lämna en önskelista till honom. Som tur är kan man fortfarande lämna önskelistan i tomtens brevlåda på NK eller går det att även maila i år.

I min egna utmaning #taggajulen2020 var dagens utmaning att skriva en önskelista till tomten. Min julutmaning #taggajulen2020. Ni kan läsa mera om den här…

Packade in årets första julklapp

I min utmaning igår valde jag att packa in julklappar. Klappen som jag packade in kommer åka vidare till min secret sister. Ni vet julklappsleken som jag redan pratat så mycket om här på bloggen. Verkligen en super idé särskilt i dessa corona tider.

 

14 thoughts on “Just nu är tomten fullbokad

Add yours

 1. Ja det är så mycket som är annorlunda och trist i år. Jag hatar att jag inte kommer att kunna vara med mina föräldrar på julafton i år. Det är nog många besvikna barn som inte får krama tomten, men barn är klokare än oss.

 2. ja, det blir en märklig jul när till och med tomten är fullbokad tycker det är en mysig tradition att lämna önskelistan till honom. Det har jag faktiskt aldrig gjort. Jag ska se om jag kan köpa en present till min secret sister i morgon.

 3. Ja det blir ju en hel del ändringar i år men jag tror på att man kan va 8 personer o inte mer o sen ATG de som är i riskgruppen får man ha på FaceTime i jul 😘

 4. Ja, lite speciellt för barnen att saker inte blir som de är vana vid i år, tur att det går att lämna önskelista i alla fall.. Fast skriva önskelista är svårt, jag önskar mig mest saker som inte går att slå in i paket

 5. Hela världen är upp och ner. Nu längtar jag bara efter ett vaccin så vi kan återgå till det normala. Det jag saknar allra mest är julmarknaderna jag brukar gå på.

 6. Jag tillhör den tråkigaste delen av världen som inte tror på tomten alls.
  Men jag tror på glädje, omsorgen och hoppet om ett bättre år.
  Jag har inte mina barn i jul så det blir en dag med skinka typ 😝

 7. Å vilken fin tradition! Hoppas att den återgår till det ”normala” nästa år när det nu blir lite annorlunda i år.
  Gillar din önskelista 🙂 Hundvalp alltså? 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: