Vill ni byta julklappar med Secret Sisters?

Hej.

Jag som älskar att få spännande paket och kanske egentligen tycker att det är ännu roligare att ge paket. Kunde inte säga nej när en bloggvän till mig hade en så spännande julklappslek på sin Face Book. Vill ni byta julklappar med Secret Sisters? Jag hakade på vilket jag tycker att ni ska göra också.

julklapp

Vill ni byta julklappar med Secret Sisters?

Ett ovanligt år kräver ovanliga åtgärder!

Så kom igen, nu gör vi något skoj så här i coronatider 🎁🥳🤩 SECRET SISTER is back! ❤ ❤ ❤
Jag letar 6 eller fler väninnor som vill vara med och byta julklappar. Spelar ingen roll var du bor – du är välkommen att vara med.
Du behöver bara köpa EN julklapp för max 100kr och skicka till en hemlig väninna. Och du kan få 6-36 julklappar själv.
Detta är jättekul, tänk vad roligt att skicka till någon du inte känner och få från människor du inte känner. Det gör så många glada.
Skriv ”jag är med eller hör av er till mig” så skickar jag uppgifter om din ”hemliga väninna”.
Alla kan vara med!!💗❤️
Puss & Kram

9 thoughts on “Vill ni byta julklappar med Secret Sisters?

Add yours

  1. Jag har sett det på Facebook, det är superkul!! Däremot är jag den slarvigaste i hela världen och failar alltid att få iväg sånt i tid hahaa. Nja jo eller kanske …. Ska fundera

  2. Förlåt men det känns riktigt pyramid-aktigt och vet att man på en del sidor gått ut och varnat för just detta Sisters Santa..

    1. Vet att det varnades för dess för två tre år sedan men nu ska det vara okej. Alla kedjebrev bygger på pyramidgrejen. Och en superkul grej i dessa corona tider då vi alla behöver lite uppmuntran.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: