Livet från den ljusa sidan

Halloj

Vilket underbart krispigt vinterväder vi haft idag även om vi saknat snö och bara haft det frostigt. Min fredag så här långt har varit riktigt bra så jag är mer än nöjd. För visst är det så att man måste se…Livet från den ljusa sidan. Min fredag har levererat helt i min stil än så länge. En bra dag för mina FFF kan jag säga.

Livet från den ljusa sidan

Veckans fredagsfokus blev en superskön promenad med podd i lurarna. Vet ni vad? Jag längtar verkligen efter snön nu. Det finns nästan ingen mysigare än att vara ute i snön och mysa och busa. Så snälla kung Bore när tänker du ge oss vinter på riktigt?

Köpte med bullar hem till fredagsfika

Jag tog medveten en sväng bort mot SurÅdeg. Egentligen hade jag tänkt sätta mig och ta en fika där för inte borde det väl vara så mycket folk en fredag eftermiddag klockan kvart över två. Tji fick jag för det var tjockt med folk. Som om det inte var nog med att det kändes som det var för mycket sittande besökare i dessa corona tider så hade besökare ingen koll på avstånd i kön.

Jo det hade vi som stod där snällt på våra avstånd tills ett sällskap kom in och dess värre inte alls skötte sig så som man ska. Paret som stod framför mig blev nog sura för de lämnade och gick från bageriet. Sällskapet som inte varken lyssnat eller tagit till sig trängde sig mellan oss som stod snällt i kön för att se vad som fanns i disken. Plus att när de väl smugit in på alla möjliga håll ställde de sig Kalle bakom hen som stod och skulle betala.

Jag blev nästan lite chockad dels för att det var för mycket folk i bageriet som satt på plats plus att kön inte alls funkade. För första gången blev jag besviken och nästan lite sur. Paret som stod framför mig lämnade kön kanske för att andra kom för nära dem. Samtidigt som det är sorgligt att man ska behöva hålla avstånd och så vidare men grejen är den att detta sällskap hade jag stört mig på vare sig det är coronatider eller inte för man får helt klart snällt vänta på sin tur.

Fredagsfikat var i alla fall kanon god med två olika sorters bullar.

Fredagspresent räknas bara det som köps samma dag

Det är viktigt med det där. Fredagspresenten ska köpas på fredagen med just samma syfte en present till mig på fredagen. För annars blir det fel så har jag bestämt. För om det skulle vara annorlunda skulle jag kunna säga att jag fick en himla massa saker denna fredagen. Jag hämtade nämligen ut paket med nya fina plagg till mig från både Gina Tricot och Ellos idag.

Så vad fick jag i fredagspresent? Jo jag köpte två par nya trosor från Kapp Ahl vilka jag även hade en rabattcheck från så presenten idag blev riktigt bra pris på. I veckan kan jag hämta paketen i butiken här i centrum.

4 thoughts on “Livet från den ljusa sidan

Add yours

 1. Det är så tråkigt när vissa inte alls respekterar det är med avstånd och restriktioner. Det är som att det alltid ska tränga sig in någon i en sån där entrésnurra som typ Ica Maxi etc brukar ha. Why?!? Lämna lite utrymme liksom!
  Jag köpte också en present till mig själv idag! Får se när den kommer 🙂
  Trevlig helg!

 2. Det är både tråkigt och synd att folk inte kan följa regler eller ens restriktioner. Står man i kö får man vänta på sin tur som sagt. Tur att fikat var gott. Fina trosor du fick hem 🙂

 3. Tycker det är jättetråkigt i dessa dagar att folk inte respekterar att hålla avstånd. Tyvärr verkar det som om det måste lagstiftas innan folk fattar allvaret.
  Jättefina bilder och så otroligt mycket gott 🙂
  Ha en fin lördag kram

Kommentera

Up ↑

%d