VVS certifikat med guldstjärna i kanten

Hej

Mina fina där ute idag måste jag få lyfta på hatten. För jag klarade nämligen…. VVS certifikat med guldstjärna i kanten. Det kanske ni inte tror men hon eller jag då är nog lite av vad man skulle kalla en mångsysslare. Jag kan lite om det mesta och är nog kanske lite händigare än de flesta kvinnor. Så är det nog faktiskt sa jag och skröt. Skämt och sidor så var det en av mina gamla vänner som myntade begreppet Kamillas allt i allo.

VVS certifikat med guldstjärna i kanten

Genom åren har jag meckat med avlopp och rör ett fler tal gånger. Vilket såklart är allt annat än trevligt men ibland måste man bara försöka. Första året i huset fick vi ringa efter jourrörmokare då det blivit stopp i toan på lilla toaletten. Tydligen så hade kvinnan som bodde här innan typ aldrig använt den toaletten så kanske inte så konstigt att det blev som det blev då. Idag var det dags igen.

Fy sjutton vad jag inte hade lust att vara rörmokare idag. Min plan var nämligen att städa och fixa advent, ge mig ut på en skön PW och fixa med tvätten. De planerna sprack delvis på grund av stopp i lilla toan. Som alltid när något inträffar är R iväg och jobbar så det blir till att be Kamillas allt i allo om hjälp. Idag var hon nära att ge upp och det var kanske tur att det tutade upptaget hos rörmokarjouren när jag ringde.

Skam den som ger sig. Inte fick jag låna någon av Willes rena fina bilhinkar för att kasta vatten och försöka lätta på trycket. Det var då tanken kom på vattenslangen. Om jag satte den på högtrycket skulle det kanske gå att spola loss stoppet. När jag nästan var på väg att ge upp eller det hade jag faktiskt gjort. Sur som ett åskmoln satte jag slangen i handfatet för vad gjorde det om jag spolade igenom de rören när de ändå vällde upp vatten från golvlåset när jag spolade vatten. Kryss i taket plötsligt började toan låta och bubbla som aldrig för tills det kom ett baksug och allt vatten sögs upp.

Huga huga hade jag gillat whiskey hade jag säkert bjudit mig på ett glas när allt var städat igen och klart. Idag gick dagens guldstjärna till Kamilla rörmokare. Ni anar inte vad det kändes bra när lilla toaletten var städad och doftade gott igen.

Advent har flyttat in här hemma

Jodå adventsfint har det blivit här hemma och Kamillas allt i allo har även haft städning och adventspiff på sitt schema idag. Marcel ljusstake var tyvärr trasig så antingen får han ta en av våra gamla eller en stjärna att hänga i fönstret eller så får jag helt enkelt köpa en ny stake till honom imorgon. Tildas stjärna ska hängas upp när jag skrivit klart här. För hennes gamla fina hjärta som jag bara älskar var för barnsligt så det åkte ner lika fort som det kom upp tyvärr.

Jag hämtade hem mina paket från Granit idag. Så nu är jag med en dramatenkärra. Ängelljusen var helt ljuvliga men de får jag allt vänta med att tända tills på söndag då det är advent på riktigt.

Köpa mig en egen julkalender

I #taggajulen2020 valde jag utmaningen att köpa en egen julkalender. Eftersom jag redan hade eller har köpt en egen kalender från Pärlans Konfektyr och Tilda också har en kalender köpte jag varsin chokladkalender till barnen. För även att killarna är stora så vill de ha en kalender. Förr fick de kalendrar med små ting och lotter i men de senaste åren får de en adventspresent var istället. Min julutmaning #taggajulen2020. Ni kan läsa mera om den här…

4 thoughts on “VVS certifikat med guldstjärna i kanten

Add yours

  1. Själv köpte jag glossybox adventskalender i år och barnen får hemmagjorda med små paket med secondhandsaker och småsaker i som jag fyndat under året..blir inte så mycket dyrare än en köpt kalender för barn i alla fall. Bra att kunna fixa saker själv för det kostar ju en del med hantverkare

  2. Redig tös reder sig själv =) Ibland ska man bara försöka. misslyckas och försöka igen. Bra jobbat och du var verkligen värd en egen kalender <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: