Vem kunde tro att det var julafton redan idag?

Hej

Vem kunde tro? Vem kunde tro att det var julafton redan idag? Tänk er själva att komma innanför dörren nu på kvällen. Och det med mindre än 10 minuters mellan rum kom två paket till mig. Som om det inte var nog med det. I #taggajulen2020 valde jag utmaningen att köpa en julklapp till dig själv.

Vem kunde tro att det var julafton redan idag?

Redan på förmiddagen valde jag att tänka på julklappar då jag som sagt köpte mig själv en julklapp till mig själv. Julklappen blev Malin Berghagens bok ”Frihet, att leva sin längtan”. Jag har hört så mycket gott om denna boken. Efter jul när julklappen är öppnad och läst kan jag återkomma med mina intryck av boken.

I #taggajulen2020 valde jag utmaningen att köpa en julklapp till dig själv. Där av köpte jag denna boken i julklapp till mig själv. Min julutmaning #taggajulen2020. Ni kan läsa mera om den här…

Bilden är lånad av Malin Berghagens blogg. Se länk ovan

Vill ni se vad mina paket innehöll?

I början av veckan blev jag lite såld på en för mig ny webbutik Vackra Detaljer. Idag kom den paketen redan. Det måste jag verkligen säga var snabba puckar. Från den köpte jag en korg, ljusstake och två helt magiska julgranskulor. Plus några små gula påskkycklingar från deras outlet sidor. Ljusstaken ska jag använda för kalenderljuset som ska tändas varje dag fram tills tomten kommer i december.

Nu kan jag börja köpa och packa in julklappar

Är det något som Lagerhaus bara är bäst på är det presentpapper, etiketter och snören. Jag har handlat papper hos dem sedan många många år tillbaka. Ända sedan killarna var små eller när jag var hemma och föräldrar ledig med Marcel och det är länge sedan. Hela 19 år sedan för att vara precis. Hur som helst årets julklappar kommer bli så himla fina med alla dessa papper och snören.

Vem kunde tro?

Vem kunde tro att denna lilla onsdag blev lite bra trots allt. Det kunde jag knappt tro när jag vaknade långt före klockan skulle ringa i morse.

 

7 thoughts on “Vem kunde tro att det var julafton redan idag?

Add yours

  1. Låter som en finfin dag! Ser fram emot att börja slå in lite julklappar 🙂 Här börjar det också komma aviseringar om paket som ska hämtas ut, men tyvärr inga till mig själv 🙂

  2. Men så himla bra att köpa julklapp till sig själv, då blir det ju exakt det man vill ha! Jag har aldrig tänkt på att man kan handla julklappspapper på Lagerhaus haha! Såklart man kan det liksom.
    Njut nu av Malins bok, hon är en helt underbar person <3

  3. Lagerhaus har så himla mycket fint. Och ja det är verkligen så kul att få paket känns som lilla julafton varje gång. Trots att man vet vad som är i 🙂

  4. Tror att det är en bra bok, blir intressant att höra vad du tyckte sen. Det är en rolig utmaning du har, jag har nog kunnat bocka av flera saker redan. Alltså julklappspapper…jag och dottern älskar presentpapper och etiketter, men jag har föbjudit mig själv att köpa nytt i år…vi har så mycket att vi kan drunkna i det….

Kommentera

Up ↑