Låtsas tatueringar för små och stora

” Inlägget är i annonssamarbete med Link Ink.se ”

Hej

Nu ska vi prata lite om barn och tatueringar. När jag var barn var jag impad över de kompisar som på min tid hade pappor som var tatuerade. Min pappa har fortfarande ingen tatuering vid 81 års ålder. Låtsas tatueringar för små och stora. Jag minns särskilt de tuggummi där det ofta följde med en liten barntatuering som jag var snabb med att använda. Idag har tiderna ändrats och var och varannan har tatuerat sig. Barn gör ju som vi vuxna gör. Tatuera barn är ingen som gör men att kunna använda sig av gnuggisar och tatueringar som lätt går tvätta bort är alltid roligt.

Låtsas tatueringar för små och stora

I fjol gjorde jag mina första eller båda de tatueringar som jag har idag. Jag hade länge varit sugen på en fingertatuering och en på utsidan av en ankeln. Egentligen vet jag inte varför jag dröjde så länge med att göra dem. Innan jag gjorde den på ankeln valde jag länge mellan två olika. Det tatueringsmotivet som fick stryka på foten har jag inte gett upp utan bara skjutit på framtiden.

Barntatueringar till barnens kalas

När jag nu i dagarna hittade in till Like Ink fick jag en idé . Hos dem kan man nämligen skicka in en bild och låta dem skapa en låtsastatuering av den. På så sätt kan jag enkelt prova mig fram om både vilken och var jag skulle placera en ny tatto.

Så fin och personlig är denna tatueringen som personen har utav sin hund på handleden.

Hur roligt skulle det inte vara om det tagits fram personliga barntatueringar till barnens kalas? Eller varför inte köpa hem en julkalender med 24 olika barntatueringar med julmotiv. Pingvinen nere i vänstra hörnet skulle jag själv mer än gärna bära till jul på handleden.

Allergivänliga barntatueringar

På alla engångstatueringar använder de miljövänligt lim, papper och bläck vid framställningen. Like inks barntatueringar är allergivänliga och har testats utan risk för kända allergier. De rekommenderas från över tre år. Treårsgränsen är inte till för att för att mindre barns hud skulle reagera på gnuggisar, utan för att de helt enkelt kan äta upp dem.

Tatueringarna sitter allt från 1-14 dygn beroende på hud typ och var de placeras.
Att tvätta bort tatueringen är lätt med tvål och varmt vatten vilket man kan göras omgående efter appliceringen av tatueringen om man skulle vilja det.

KRAM

 

One thought on “Låtsas tatueringar för små och stora

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: