Småkakor och julfilm igen

Hej

Jag har haft en dag hemmavid och inne förutom då jag kört dottern till gympan tur och retur. Kände igår att jag hade lite ont i halsen och idag har den känslan varit kvar så det var väl bäst att hålla mig hemma och inne. Ingen nöd på mig inte. Småkakor och julfilm igen. Det har blivit några stycken julfilmer för min del redan. Men vad gör väl det för det är ju så himla mysigt med lite feel good på film.

Småkakor och julfilm igen

Idag letade jag igenom alla mina kok och kakböcker och pärmar med recept på spännande recept inför jul och goda bröd som jag verkligen behöver bli bättre på att baka. Om ni minns min bucket list i höstas så var det en av punkterna där det brast för mig nämligen att bli bättre på att baka bröd. Hur som helst så vaknade sockersuget och det blev lite bakande även idag. Både chokladsnittar och kanel och kardemumma hjärtan. Jag blev nöjd och barnen glada över att det fanns fika.

Titta på en julfilm med någon – check

Jag fortsatte med min julutmaning #taggajulen2020. Ni kan läsa mera om den här… Idag valde jag att titta på en julfilm igen. Igen får jag nog säga för denna var nummer fem redan i år. A Christmas Prince blev det idag vilken var så där härligt mysigt och feelgood som de ska vara. Bara för att bjöd jag mig på lite rött i glaset. Precis så som det ska vara när det är mysigast att kolla film.

 

6 thoughts on “Småkakor och julfilm igen

Add yours

  1. Finns många bra julfilmer, sett jultomtens dotter nyligen och fler lär det härligt och roligt att baka, finns så mycket roligt och gott att välja på..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: