Fredagspresent från Upgrit och god äppelkaka

”Inlägget i samarbete med Upgrit”

Halloj 

Solen skiner och det är fredag igen.Dags för mina FFF precis som vanligt. Gissa om jag blev glatt överraskad över den fina presenten? Fredagspresent från Upgrit och god äppelkaka.Det var riktigt trist väder när jag gav mig ut på min raska promenad men efter en stund kom solen och sken in genom alla trädkronor. Idag valde jag att gå längs spåret i skogen ett varv och genom skogen. Lite extra roligt när jag mötte Tilda som var ute på orientering på idrottslektionen. Den tanken slog mig inte alls att jag eventuellt skulle möta henne och flera av hennes vänner.

Fredagspresent från Upgrit och god äppelkaka.

Redan igår fick jag info om att jag hade en paket att hämta från Upgrit. De har sponsrat mig med en helt fantastisk fredagspresent. Självklart kommer jag att skriva om det innehållet i ett eget inlägg när jag provat på lite och tagit fina bilder. Deras idé är att erbjuda marknadens mest potenta kosttillskott för optimal hälsa. Upgrit ger kunskap kring en hälsosammare livsstil vilket jag efterfrågar på alla plan just nu. Tack snälla för presenten!

Galet god äppelkaka med vaniljvisp

Igår bakade jag en helt magiskt god äppelkaka som jag bjöd på vaniljvisp till. Kakan blev verkligen en tiopoängare. Jag hade en himla tur att det fanns en bit kvar till mig som jag kunde fredagsfika på idag.

Bra tempo på PW:n idag

Med mig är det så som det säkert är med många flera att vissa dagar då känns det så mycket bättre med träningen eller den raska promisen. Idag hade jag ett bra tempo när jag travade på i skogen och längs slingan. Med bra peppig musik i lurarna flöt jag fram på promenaden känns det som. En skön PW är ett himla bra fredagsfokus.

Det är någon eller några som roat sig med att ställa ut små figurer lite överallt längs spåret. Vilket jag tycker är både kul och lite lustigt. Jag kan tänka mig att det är så mycket lättare att få med sig yngre barn ut i skogen och spåret när de finns lite överallt.

 

3 thoughts on “Fredagspresent från Upgrit och god äppelkaka

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: