Vinsten från Chokladfabriken.

Hej.

För några veckor sedan var jag med i en tävling på insta som Chokladfabriken höll i. Där de tävlade ut att fem vinnare skulle få vinna 10 lakritskolastänger. Jag som redan var eller är ett fans av Chokladfabriken visste direkt vad det var man tävlade om. Vinsten från Chokladfabriken. Dessa stänger är amazing. Så attans goda så i alla fall nästan jag smäller av. Kan ni tänka er att jag blev en av vinnarna?  Denna måste vara den godaste vinsten jag någonsin vunnit. Tack snälla ni på godaste fabriken för mumsiga vinsten.

Vinsten från Chokladfabriken.

Jag tillhör inte den skara av befolkningen som brukar vinna saker.Tur i spel har aldrig varit min grej tills nu då…Idag låg det ett paket till mig igen. Många paket i lådan har det blivit på senaste tiden men bara en vinstpaket. Stången är gjord av mjuk lakritskola täckt med mörk choklad och lite flingsalt. Alltså den smälter i munnen. Har ni inte provat på Chokladfabrikens praliner ännu är mitt onsdagstips att göra det. Ni kommer inte bli besvikna om man säger så.

img_1781img_1777img_1780img_1799img_1805

PW genom natursköna Uttran.

Efter en förmiddag med både en meditation och bloggjobb behövde jag verkligen komma ut och andas frisk luft. Så skorna åkte på och jag gav mig ut med dagens sommarprat i lurarna. Promisen gick både genom skogen, längs Uttran sjön på bryggan genom Segersjö och hem igen. I lurarna sjöng Staffan Hellstrand för mig och jag gick och sjöng med lite tyst som alltid. Tänk om jag bott helt ensam ute i skogen då hade säkert alla djur och väsen fått höra mina konserter var och varannan dag.

img_1785img_1786img_1787img_1788img_1789img_1792

Väl hemma gick jag raka vägen upp till jordgubbslandet och plockade av dagens gubbar.

img_1770

puss

♥♥♥

9 thoughts on “Vinsten från Chokladfabriken.

Add yours

  1. Nämen alltså WOW vilken vinst, det var inte ett dåligt paket! Att få komma ut efter att suttit still ett tag kan ju vara hur skönt som helst, speciellt när vädret verkligen tillåter också! 😀 KRAM

  2. Åå det där låter verkligen som en god kombo! Har inte ätit godis sedan dagarna efter nyår, men frågan är om jag hade kunnat motstå om jag vunnit en sådan vinst 🙂

  3. Men vad roligt; stort grattis till vinsten! Aldrig prövat dessa med lät som en god vinst 🙂 ser ut att ha varit en härlig promenad med i fin miljö!

    1. Vad roligt att du van 😊 sådan fin vinst du fick från choklad fabriken 😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: