Dags att måla om husfasaden.

” Inlägget är i annonssamarbete med Prestigo ”

Hej Hej.

Har ni koll på hur ofta man ska måla en fasad? Vad har ni för fasad och när målade ni den senast? Dags att måla om husfasaden. Ny färg gör inte bara fasaden fin igen utan den skyddar även så fasaden håller längre.

Dags att måla om husfasaden.

Varje sommar är det något i vårt bostadsområde som sätter igång och målar om huset. Visst är det roligt när det blir en ny fräsch fasad men jisses vilket jobb det är. Jag kan bara inte förstå hur husägare och par får för sig att denna semester då ska vi allt måla om huset. De sätter igång med projektet och inser nog inte att som hobbymålare tar det enormt lång tid och den gemensamma semestern försvann på en stege vid husfasaden. För mig är tiden så viktig och jag hade hellre lagt min tid på annat och anlitat proffsmålare från Prestigo som både kan och vet vad de pysslar med.

malaMala_1_1400x934

Helhetsgrepp på fasadens hälsa.

Genom att anlita proffs på fasadmålning ger man sitt hus en garanti och får en kännedom om fasadens hälsa. När man ska göra saker för sitt boende som är tidskrävande och kostar är det för mig viktigt att veta att det blir korrekt utfört.

Inför en ommålning är det alltid bra om ett proffs undersöker panelen för att se om den fått rötskada på grund av dåligt skydd. Om så är fallet kommer du att behöva byta de rötskadade paneldelarna innan ommålning.  Ett bra tips är att hålla även utkik efter lösa brädor på panelen. Skulle någon planka sitta löst kan du behöva hamra fast den.

img_1822img_1821

Anlita Prestigo när era fasader ska målas om.

Prestigo säger att en bra ommålning av era hus är en god investering som även är vacker att titta på. För många med mig är det viktigt att hantverkare ger ett proffsigt intryck, har goda referenser samt använder sig av yrkeskunnig personal vilket Prestigo är noga med att göra.

Malare_01

Att måla om i covid-19 tider är inga problem om ni anlitar Prestigo. De är noga med att alla medarbetare följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om hur man bäst skyddar sig själv och andra.

Nyfikna på Prestigo – kika in på deras sociala medier.

https://www.facebook.com/prestigo

https://www.instagram.com/prestigobygg/

 

Kram Kram

8 thoughts on “Dags att måla om husfasaden.

Add yours

  1. Bor dock i lägenhet men jätte bra inlägg och roligt med samarbeten 🙂

  2. Har egentligen inget emot själva målandet, men det är allt förarbete och så där som gör det hela till en lite trist aktivitet.. Anlitar gärna en firma och betalar någon annan för att göra det åt oss.

  3. Bor i lägenhet, men har allt tänkt på det där ifall man köper hus någon gång. Renovera är ju så tråkigt och både jag och mannen har tio tummar mitt i handen, så visst hade vi lejt bort det.

  4. Skulle aldrig få för mig att måla om själv… dels kan jag inte & så skulle jag aldrig vilja lägga den tiden! Perfekt då att det finns folk man kan anställa och samtidigt få ett fint resultat 😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: