Vi har en leverans till dig från Chokladfabriken.

Hej Hej.

När jag var med Tilda hos tandregleringen med tandställningen i förmiddags fick jag ett härligt samtal.

img_7372

– Hej! Vi har en leverans till dig från Chokladfabriken. Kan vi hänga den på dörren som ni inte är hemma?

Yes och självklart svarade jag ja på den frågan. Alltså kom min vinst från View Stockholm och Chokladfabriken med hemleverans. Sånt gillar jag verkligen. Choklad och inte vilken choklad som helst utan fin choklad säger jag verkligen inte nej tack till. Tack snälla för fina vinsten i er Alla hjärtans dag tävling på insta.

Vi har en leverans till dig från Chokladfabriken.

Innan jag svängde in på vår parkering med min nya bil som inte är så ny egentligen. Bara det att jag inte kört in mig på den tidigare men i helgen hade jag trafikskolan med Wille som bilskollärare på min röda pärla. Hur som helst så åkte jag förbi och hämtade hem mina böcker som jag köpte på bokrean.

Väl hemma hängde på ytterdörren en svart fin påse med finaste chokladen till bara mig. Wao säger jag bara så fint paketerat och lyxigt med finchoklad ända hem till dörren. Såklart var jag tvungen att bjuda mig på en pralin till kaffet efter lunchen.

img_7374img_7378img_7380img_7384

Myskväll med gotte och film för mig.

Säger som Ernst i min nya bok – Det handlar om att hitta lyckan i det lilla. Nu är det kanske inte så lite egentligen men allt är ju relativt. Att kunna se och göra det lilla livet stort i sina egna ögon är lite det som livet går ut på. Innan det blir film ikväll tänker jag bläddra i alla mina nya böcker och bara andas livet.

Fina kokböcker och inspirationsböcker om liv och vackra ting ligger mig så varmt om hjärtat. Jag bara älskar att bläddra och få nya ideér och kunskap i fina böcker.

img_7381img_7382img_7383

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

15 thoughts on “Vi har en leverans till dig från Chokladfabriken.

Add yours

  1. wow vilken lyxig hemleverans skulle jag inte sagt nej just nu till efter en vaken natt med sjuk lill tjej. finns inget bättre än goda praliner. så den vinster är jag lite avis på.

  2. Åh grattis till vinsten! En sån där god vinst tackar man inte nej till! Ser drömigt ut.
    Kul när man hittar bra böcker speciellt som är på rea! Hoppas vi får en recension 😊

  3. Åh så härligt med en chokladleverans enda till dörren!! Det förstår jag kändes lyxigt 😀 grattis till vinsten må jag då säga!

  4. Men åååååå jag vill också ha hem bud från dom med en smarrig vinst. Dom kanske tycker att det är lite långt till Skåne =)

  5. Det är alltid extra kul när man vinner 🙂 så roligt oxå när ett sådant fin vinst hänger på dörrhandtaget 🙂

  6. Men så lyxigt att få så fin choklad levererad till dörren. Ett stort grattis till den vinsten. Hoppas det gick bra hos tandregleringen för Tilda i dag. Kommer ihåg när min dotter gick och så fruktansvärt ont hon hade när de spände åt trådarna.

  7. Lite avis faktiskt. Hade gärna fått ett sådant samtal och komma hem till en sådan överraskning. Förstår att du blev glad.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: