Skapa sin egna unika tavelvägg.

 Hej.

Skapa sin egna unika tavelvägg. Finns det något snyggare än en stilren svartvitt tavelvägg? En tavelvägg i färg kan verkligen förnya och höja ett helt rum. Det bästa är att oftast är ingen tavelvägg är den andra lik. Alla skapar sin egen vägg efter sitt eget tycke och smak.  Det vill vi säkert alla få göra.

Skapa sin egna unika tavelvägg.

Mitt bästa tips för att skapa sin egna tavelvägg är att blanda in några personliga fotografier. Egna bilder ger väggen ett personligt djup och mening. Det är inte ofta man nu för tiden ser ensamma tavlor och posters hänga på stora väggar. Nu väljer de flesta att samla ihop sin konst i en grupp vilket gör att de blir en helhet tillsammans. Det spelar ingen roll vilken typ av konst ni parar ihop. Det kan vara allt från fina posters, egna foton och exklusiva dyra tavlor.

1b

Hur skapar man en trendig tavelvägg?

Ett bra tips som jag personligen kan leverera är att använda er av olika storlekar på tavlorna och gärna olika form och design på ramarna. Blanda inte för många färger på motiven av dina tavlor. En salig blandning utan en röd tråd kan lätt ge ett rörigt intryck och det vill vi undvika. Skulle ni mot förmodan vilja blanda alla färger  på motiven blir mitt tips att köra på samma ramar fast i olika storlekar. Knepigast av allt måste ändå vara att få tavlorna att hänga rakt. Vill ni hänga era ramar horisontellt? Glöm inte bort det allra bästa verktyget för att få ramarna att hänga rakt – vattenpasset.

1e

Mallar till väggar.

Det finns lika många ideér som tavelväggar att kika på och ta in inspiration från.  Hos Paper Town finns bra tips på tavelväggar som är mycket användbara för alla som är nyfikna på att skapa egna fina uppsättningar med tavlor. De ger ett toppentips med att tejpa ihop pappersklipp eller tidningspapper i de storlekar de tavlor har som man vill använda sig utav. Och på så sätt placera ihop ramar som känns rätt för dig och de tavlor som ni vill ha på er tavelvägg.

1f

Varför ska man välja posters från Paper Town?

Paper Town är en av Sveriges ledande leverantörer av posters, prints och tavlor. Det som gör just dem unika i branschen är att cirka 500 av deras upp emot 900 motiv är fotade eller skapade dem själva. De sticker även ut sin haka och säger att de har de snyggaste förpackningen av sina posters på hela marknaden. Sånt gillar i alla fall jag. Visst är det så mycket roligare att ta emot emot ett paket som är paketerat och inslaget snygg och med omsorg!!!

De trycker även alla beställda posters efter att de är beställda på ett matt premiumpapper, i Sverige. Självklart utan att rubba på den snabba leveranstiden  som är 1- 3 dagar. Fraktfritt alltid över 299 kronor.

1d1a

Mina favorit posters.

Oj vad det var svårt att välja ut mina tre absoluta favorit posters. En av dem var enkel att välja sedan fick jag ut gå ifrån den med alla champagneglasen. Dessa tre blev en bra kombo tillsammans tycker jag verkligen.

pos4

♥ Puss & Kram ♥

 

 

 

 

 

14 thoughts on “Skapa sin egna unika tavelvägg.

Add yours

 1. Så fint. vi har alldeles för lite på våra väggar, och jag vill skapa mer liv här hemma. Just tavlor gör så mycket.

 2. Tycker det är så jäkla snyggt med tavel väggar. Men tror mönstret eller färgerna måste matcha annars finns de nog risk att det blir lite för mycket

 3. Snygga oavsett om det är svårt vitt eller färg, det är ju platsen som avgör. Själv skulle jag vilja ha en svartvit Gävleborg i hallen. men med kommande tapet kommer det inte att göra sig.
  Kram Kajsa

 4. Tycker de beror på själva vägen där man ska ha foton & sedan om de ska vara färgglada eller svartvita.

 5. Har alltid tänkt på att man ska hänga tavlor bredvid varandra, på samma höjd och bara några st.. Men börjar tycka det är snyggt när de hönfer omlott liksom.

 6. Det är så fint och uppiggande med tavlor! Men jag har sån beslutsångest så vet inte om jag skulle kunna få ihop en som jag är 100% nöjd med, finns för mycket att välja emellan :’D <3

 7. Vilka superbra tips, jag har en vägg i trappan där jag gärna vill ha både belysning och personliga tavlor. så ska kika lite mer på sidan du rekommenderade Jag gillar posters men det gör inte maken…å andr sidan har vi en skattkista med bilder jag kan använda….frågan är om de har tips på belysning också….sen blir det lite svårt för som sagt det är i trappan så vi måste bygga en ställning att stå på varje gång vi ska göra något med den väggen….

 8. Gillade dina 3 favoriter, verkligen så fina! Tycker också om att blanda in mina personliga foton i min tavelvägg!

 9. Jag hade faktiskt ingen aning om att man kunde få tips och hjälp med hur man kan hänga tavlorna. Får ta och kolla in sidan någon dag

 10. Jag tycker att det är så fint med tavelväggar som inte är som alla andras. Att man vågar gå ifrån ”hur-man-ska-göra”. Superfina dom du visar upp. Stor Kram till dig, hoppas att du mår bättre nu. Ses kanske i Stockholm i helgen? Kram

Kommentera

Up ↑

%d