Put a smile on my lips.

Halloj.

Tusen frågor som kräver både svar och åtgärd. Lika många måsten som jag varit tvungen att ta tag i. Inte för inte som huvudvärken är på väg kan jag säga. Varför är jag så svårstartad ibland? Jag som är speed och älskar att speeda på i full fart. Put a smile on my lips.

Put a smile on my lips.

Svaret på den frågan måste vara att jag saknar energi vilket gör att min motivation som annars är så stor blir bortblåst. Hur som helst så har vi löst en del frågor som länge snurrat runt runt. Påsken är planerad och det blir Sälen och skidor igen. Även sommaren har vi tagit tag i och  delvis planerat. Gotland är bokat så den kan vi säga check på. Det blir förmodligen även en sväng till Småland och kanske Åland. Det som vi nu klurar på är om vi får till en vecka till solen i juni. Vilket skulle vara helt underbart. Men frågan är väl om man vågar åka. Eller egentligen om vi alla ska vara livrädda för Corona eller inte?

Är ni rädda för Corona?

Behöver vi vara rädda och skraja för Corona? Personligen tycker jag den frågan är lite smått överdriven särskilt om man läser dessa argumenten.

img_7388

Kul med paket till dörren lättar alltid upp.

Nu med en kul paket från Lagerhaus livade jag upp som ett litet barn. Alltså min nya grej har blivit att välja hemleverans om det är möjligt när jag shoppar något på nätet. Det är verkligen så himla smidigt. I fredagspresenten förra veckan köpte jag en ljusslinga som jag tänkt ha på altanen eller i växthuset. Jag ångrade att jag inte köpte ännu en på nätet och lite annat smått och gott som kom idag. Put a smile on my lips.

img_7385img_7386

Hör ni ni ni!!!

Nu måste jag verkligen vara lite duktig och börja fixa med ett samarbete som väntat länge på mig.

pus

♥ ♥ ♥

 

 

 

7 thoughts on “Put a smile on my lips.

Add yours

  1. Åh vad härligt att ni börjat planera även sommaren. tror inte det blir en solresa som det alltid annars blir minst 2 varje år för oss. men denna sommar siktar vi nog mer på sverige och norge,vart tänkte ni åka om det blir av? men man vet ju aldrig vi kanske drar ändå.. Vad kul med ett samarbete hoppas vi får se det snart.
    Ha en fortsatt fin dag.

  2. Jag känner mig inte de minsta orolig över corona men kanske kommer få ta igen de längre fram att jag sagt så. Vi får väl se vad som händer helt enkelt.

  3. Oj, vad mycket ni hunnit planera redan! Här blir det ingen utlandssemester i sommar, då vårt sommarhus ska stå klart i juni. Antar att vi lär ha mycket att pyssla med där i sommar 🙂

    Till påsken har vi också valt bort skidresa eftersom vi lär ha mycket att shoppa till nya sommarhuset och behöver tid att lägga på shopping, ha ha!

  4. Kul med paket! Segt att vara rädd för Corona. Jag tror inte man behöver vara rädd för det, speciellt inte när man vet att de som gått bort har haft en annan underliggande sjukdom vilket har gjort att de har gått bort. En person utan en underliggande sjukdom har en inkubationstid som varar mellan 2-14 dagar. Så ni har nog ingenting att vara rädda för sålänge ni är friska i annat fall! Sedan är det alltid segt att vara sjuk under semestern, skulle något hända…

  5. Jag känner igen mig jag är också svårstartad så du är inte ensam, vad kul att ni ska till sälen under påsk det blir säkert roligt 🙂

  6. Hej, detta med corona är extremt tröttsamt verkligen, så urtjatat och den där bilden är ju så klockren man borde verkligen tänka till och vara lite förnuftig, låna den till min blogg med

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: