Tänk att kunna jobba precis var du vill.

” Inlägget är i annonssamarbete med Viseo.se ”

Hej.

Tänk att kunna jobba precis var du vill. Att arbetsmarknaden ändras och har förändrats de senaste åren är ingen hemlighet. Förr var man trogen sina arbetsplatser och stannade mer än gärna för att få sin guldklocka efter lång och trogen tjänst. Att själv kunna planera era dagar utefter er själva och era liv och behov är en dröm som kan förverkligas.

img_7395

Tänk att kunna jobba precis var du vill.

Internet och all ny teknik har fullständigt revolutionerat arbetslivet de senaste åren. Många yrkesgrupper kan lika gärna arbeta hemifrån för att de ända verktyg som de behöver är sin egen kunskap och en laptop med internetuppkoppling. Antalet distansjobbare ökade med 80 procent från 2005 till 2012.

För alla passar det säkert inte att arbeta på distans men för mig är det drömmen. Jag är i stort behov av friheten att kunna styra mina egna dagar. Personligen tror jag att för många med mig som hamnat i stressrelaterade sjukdomar är möjligheten att kunna arbeta var du själv vill en förutsättning för en sund väg tillbaka in i arbetslivet.

img_7394

Ett företag där alla jobbar på distans är Viseo.

Viseo har hjälpt över 500 företag att öka sin försäljning från Google med hjälp SEO, konverteringsoptimering och Google ADS. De är ett helt vanligt företag till skillnad från att alla arbetar på distans. Viseo tror att  vi människor man mår bra och presterar bäst om man får leva sin egen livsstil med fria arbetstider och platser där man kan arbeta. Även om medarbetarna har hela världen som sin arbetsplats är det viktigt för Viseo att man har stabilitet och bra villkor som anställd.

1b

Förstår ditt SEO företag era mål?

Idag finns det hur många företag som helst som arbetar med sökoptimering och därtill ännu fler företag som sysslar med webbdesign. Vad är era mål med en lyckad SEO? Att komma högt upp i sökresultaten handlar det inte enbart om längre. Meningen med en lyckad SEO är att den ska generera flera kunder och läsare vilka hamnar hos er till följd av en hög placering på de olika sökmotorerna. Viseo som är en SEObyrå är proffs på att hjälpa sina kunder komma rätt.

Hur hittar man rätt SEO företag?

Viseo ger oss alla ett kanon bra tips på hir vi kan tänka när vi söker efter ett bra SEO företag. Kika på hur det företag ni är nyfikna på själva rankas på google. Skulle det dyka upp negativa resultat  vid en sökning på ett företagsnamn är de säkerligen inte särskilt bra på sökoptimering.

1a

Vilka jobb kan man utföra på distans?

Listan kan göras lång men jag tror att man måste vara ganska uppfinningsrik och själv kunna tala för sig själv vad man har att erbjuda de olika företagen. Är ni som jag var nyfiken vilka olika arbeten som man göra på distans ska ni kika in på 17 jobb du kan göra online . Jag drömmer och drömde om  friheten att jobba hemifrån eller utomlands, med hela världen som mitt kontor.

Kram Kram

 

 

 

 

7 thoughts on “Tänk att kunna jobba precis var du vill.

Add yours

  1. Hade varit skönt att kunna jobba på distans. Dock funkar inte det för mig som ska jobba som undersköterska haha. Men hade varit skönt att kunna göra vid sidan av skolan nu

  2. Jag hade också viljat jobba hemifrån. Bloggar gärna då jag hänger på hagabadet, och precis som du säger, har man stressrelaterade sjukdomar är det så viktigt att få styra själv.

  3. Ja det hade ju inte varit helt fel att kunna jobba från nått paradis. Men men man vet ju aldrig va livet har att erbjuda

  4. Det hade absolut varit drömmen, att arbeta var man vill och njuta av livet samtidigt. 😉😍 Helt klart något som hade underlättat mycket… Men tror på någon nivå att jag saknat den sociala biten…. Fast den kan man ju ha ändå 🤔

  5. Har jobbat en hel del hemmifrån tidigare men jag föredrar riktiga arbetsplatser, är skönt att komma hemmifrån..dock skulle jag gärna arbeta växelvis i perioder hemmifrån..

Kommentera

Up ↑

%d