Nytt favorit märke Charlotte Bonde.

Hej.

Jag kom igår kontakt med en ny smyckesdesigner.Nytt favorit märke Charlotte Bonde. Hon skapar de mest underbara dream on smyckrna jag sett på länge.

Nytt favorit märke Charlotte Bonde.

Charlotte har en kombination av ett konstnärligt arv och en samtida skandinavisk design skapar. Smyckesdesignern Charlotte Ihre skapar helt unika och vackra smycken. Hon har en kreativ familjetradition med passion för mode och design. Studerat silversmide i London har Charlotte gjort, och år 2010 startade hon sitt eget företag.

Inspirationen hämtar hon från den orientaliska arkitekturen vilken hon kombinerar med dagens mode och konst. Smyckena är tillverkade i 925 silver, förgylld mässing och med vackra ädelstenar. Charlotte Bondes hantverk genomsyras av en klassisk känsla med en modern twist och smyckena ses ofta bäras av svenska kungligheter så som kronprinsessan Victoria.

6

Ska dagens vill ha bli en fredagspresent?

Den får jag verkligen klura på. Min varukorg hos dem är fylld både med den underbara ringen och armbandet och halsbandet med de blå stenarna. Men jisses så dyr kan ju inte en fredagspresent vara liksom det går ju fet bort liksom. Tänk om jag ändå vann på V64 igår …Då ni slår jag till stort det lovar jag. Hur som helst en av dessa vackra smycken skulle ju kunna vara något i present för mig, tycker ni inte det?

♥ Puss & Kram ♥

 

4 thoughts on “Nytt favorit märke Charlotte Bonde.

Add yours

  1. Du får väl köra en lite dyrare fredagspresent idag och en lite billigare nästa vecka 🙂
    Här finns också ett armband (fast av annat märke) på önskelistan, så jag kanske också skulle slå till!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: