Tagga Fredag med tre F F F.

Hej Hej.

Idag är det fredag även om veckan varit lite snirkligt. Freeedag!!! Så himla härligt. Hoppas att ni har en fin dag framför er. För det har i alla fall jag. Tagga Fredag med tre F F F.

Tagga Fredag med tre F F F.

Jag taggar ju mina helger lite extra på mitt sätt med mina F F F. Denna veckan är inget undantag alls. Hur brukar ni tagga fredag och att helgen är på G?

6qq

Fredagspresent.

Egentligen så är det enkelt för mig att hitta en bra fredagspresent även om jag inte är iväg någonstans. Jag har ju några säkra guldkornsbutiker på nätet som alltid har något för mig. Ska sanningen fram så var jag bra sugen på att köpa mig ett halsband från Charlotte Bonde som jag pratade om i tidigare inlägg. Men jag tog mig i kragen. Ett motto med mina fredagspresenter har alltid varit max 100kr. Okej det händer att de blir dyrare men att dra iväg upp mot 1000kr det är inte grejen med en fredagspresent om jag säger så.

Nätkassar var något som jag var så sugen på förra sommaren redan. Så galet snyggt och somrigt framför allt tycker jag, Min fredagspresent kommer idag från Annelie Design och är just en nätkasse i rosa.

66a

 

Fredagsfika.

Nu ljög jag faktiskt lite för jag var iväg en supersnabbis till centrum. Lovade att köpa en flaska champagne till en av ena sonens vänner som har födelsedagsmiddag just idag. När jag ändå var nere i centrum sprang jag in på Spaaks och köpte med mig bullar hem. Min fredagsfika tog jag i solen ute på altanen.

img_7401img_7404img_7409

Fredagsfokus.

Fokuset var i alla fall tanken att fixa till håret lite bättre innan det blir dags för att färga och klippa nästa fredag hos Smilla igen. Suck måste jag bara säga… Jag skulle inte valt just den nyansen  som jag gjorde för den var för varm för mig. Lätt att vara efterklok om man säger så. Nu är jag mer påläst och ska eventuellt om jag får feeling igen prova en annan nyans som är kallare och tar bort de röda tonerna som lätt kommer fram i solljus på mitt hår.

6qw

Annars så hade jag en skön stund ute på baksidan. Jag såg även årets första spindel som glatt klättrade uppför en av stolparna på altanen.

img_7413

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

 

 

 

 

20 thoughts on “Tagga Fredag med tre F F F.

Add yours

 1. Låter som en härlig fredag!
  Jag unnade mig en tröja på KappAhls rea, har tittat på den tiden tyckt att den var för dyr. Det blev också ett par coola örhängen. Ja och vin och blommor. Haha
  Ha en härlig helg!

 2. Tycker den är en bra grej du har med fredagspresent. 🥰Jag brukar traska iväg och köpa naturgodis, det gör att jag får fredagskänsla 😊 De påsarna är bra, och snygga🌸 Bra om man använder istället för plast.

 3. Låter som en riktigt härlig fredag (minus fel nyans på färgen). Tycker nätkassen i rosa var riktigt snygg!

 4. Smycken från Charlotte Bonde var något nytt faktiskt, det måste jag spana in direkt! 😀 Kan faktiskt tycka tygkassar är rätt så charmigt! <3

  1. Jag älskar hur du unnar dig själv en present och att du går in för det. Vilken fin väska du hittade den kan inte ha kostat under 100kr.

 5. Jag älskar verkligen din fredagspresent : ) Så fin grej att göra för sig själv och perfekt sätt att inleda helgen på! Hoppas du får en fin lördag och söndag också <3

 6. Vs härligt med lite fredags fika.. det är alltid kul när det är fredag 🙂 själv är jag hos mina föräldrar

 7. blää vill ingen spindel se är så glad de är borta nu . ena dottern hade en i sitt rum men som tur va inte så stor o dessutom va pappa hemma tuuur =)
  underbara bullar

 8. Kaffe ute är det bästa som finns. Just nu vill jag bara ut i friska luften då jag mår så mycket bättre av det. Kassen var superfin tyckte jag, perfekt nu när skatten på plastpåsar har kommit,.

 9. Den där bullen såg ju galet god ut måste jag säga. Och nätkassen var supersnygg. Jag taggar sällan inför helgen…. de är antingen fullproppade eller någon enstaka gång helt oskriven … men tar alltid alltför fort slut 😳😀. Önskar dig iaf en skön helg

 10. Brukar du färga innan du ska på besök, eller är du som mig att de sista veckorna står man knappt ut med utväxt hehe. Jag vill nästan ha mössa då =D. Så god fredagsgotta och den påsen var jättefin

 11. Mysigt med fika utomhus, men fy för spindeln att dom redan är framme asså fy liv rädd för spindlar 😂😂

 12. Det låter som en riktigt trevlig vana med tre F på en fredag! Vi körde fredagsmys med pizza och bubbel istället för fredagsfika. Fredagsfokuset blev hemmaspa och klippning på eftermiddagen, men jag missade en fredagspresent… Hoppas du får en riktigt härlig helg! Här blir det mello ikväll med lite goda snacks till. Kram 💖

 13. Vilken mysig stund med fika i solen! Och en fin present till dig själv också! Gillade nätpåsen, även om jag gillade smyckena också, ha ha!

Kommentera

Up ↑

%d