Kamilla står det i almanackan idag.

Hej.

Vill ni veta en hemlis? Det får ni i vilket fall som helst. Jag har namnsdag. Kamilla står det i almanackan idag.

Kamilla står det i almanackan idag.

Enligt sajten Svenska Namn betyder mitt namn:

” Camilla, stavas också ibland Kamilla, är ett kvinnonamn av latinskt ursprung som förknippas oftast med ”halvgud” eller ”kunglighet”. Namnet började användas i Sverige i slutet av 1700-talet och hade en popularitetsperiod på 1860-talet och 1870-talet. Namnet hade en popularitetstopp på 1960-talet. Namnet Camilla betyder även ”omtänksam. ”

Halvgud och omtänksam.

Halvgud vet jag inte riktigt. Men att jag är omtänksam den kan jag skriva under på det lovar jag verkligen. Vad har ni fått för andra namn? Jag fick heta Anna Kamilla Ingela. Anna har jag alltid gillat. Tack morfar för det namnet. Däremot vet jag inte om farmor och jag är överens om att Ingela är ett namn för mig. Egentligen så är det inte ett så fult namn men fy vad mina älskade syskon retat mig för att jag heter Ingela i tredje namn.

Nya trädgårdshandskar i namnsdagspresent.

Jag är så tacksam för mina nya trädgårdshandskar som jag fick i namnsdagspresent. De var precis vad jag behövde. Att de sedan är gladare än gladast gör ju inte ett dugg. Visst är de bara för happy!

img_7438

Bubblet i kylen och ostbågarna införskaffade.

Ikväll är det Mellofinal. Mellofinal betyder att det blir bubbel i glaset i soffan. Har ni några favoriter i finalen? Jag hejar på Anis och Hanna Ferm.

 

pus

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

16 thoughts on “Kamilla står det i almanackan idag.

Add yours

  1. Grattis på namnsdagen, och vilka härliga trädgårdshandskar du fick. Man blir ju glad av att bara se dom.

  2. Namnsdagar är trevliga..Sj firade jag födelsedag igår med familjen, det var trevligt..fina trädgårdshandskar, perfekt till vårfixandet ute..

  3. grattis i efterskott på namnsdagen ❤ ja hejade på Hanna och dotter, blev inte als nöjd med låten som vann 😅😅

  4. Grattis i efterskott! Så snygga trädgårdshandskar!! Härligt med lite färg och mönster på dem 😊
    Jag trodde nog att Victor Crone eller Hanna Ferm skulle vinna, men det gick ju inte fullt så bra för dem.
    Hoppas du får en härlig söndag! Kram 😊💖

  5. Men ÅH! Grattis på namnsdagen fina fina fina du! Älskar trädgårdshandskarna och känner att jag verkligen måste införskaffa mig nya nu när vår trädgård är enorm igen. Kram!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: