Götgatan upp och ner – söndagshäng.

Hej.

Söndagshäng i stan blev det för mig idag. Som jag älskar dessa söndagar som det blivit på Söder innan Tilda ska hoppa simhopp. Götgatan upp och ner – söndagshäng.

Götgatan upp och ner – söndagshäng.

Jag ville upp till Stockholms garanterat finaste och fräschaste  Gina T butik på Götgatsbacken. De har nämligen ett par jeans som jag är bra sugen på. Ville helt enkelt se hur de såg ut IRL.  Annars så var det mycket härliga färger på vass och fjädrar i butiken. Helt klar Me Like på dem.

img_7445img_7444img_7442img_7443

Gunnarssons konditori har alltid så fina skyltfönster.

Gunnarssons är ett välkänt bageri eller konditori på Söder nere vid Skanstull. De är lite av mästare på att dekorera sina skyltfönster på allra bästa sätt och faktiskt alltid varit. Idag hade de hängt upp en spännande gren och placerat ut minisemlor på grenen. Wao säger jag bara!!!

” Vad vore livet i sin glans om inte semlan fanns? ”

img_7441

Inbjuden på läktaren medan dottern tränade idag.

Två gånger per termin förutom på tävlingar får man hänga med in i simhoppshallen och kika när de tränar. Idag var en sådan dag. Superskönt måste jag säga att sitta inne i värmen med min Nocco och kika när Tilda hoppade.

img_7448

img_7461-1img_7454

Bästa finaste tjejen är så duktig.

img_7458

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Götgatan upp och ner – söndagshäng.

Add yours

 1. Hur var jeansen undrar man ju nu? Vad roligt med simhopp, inte många som man hör som håller på med det 😍

 2. Men vilka snygga glasögon du har tagit bild på 🙂 semlorna ser verkligen otroligt goda ut blir lite sugen <3 Så kul att titta på när hon har träning

 3. Så duktig hon är, Tilda…. klart du måste känna dig stolt och väldigt nöjd med att få vara med och titta när de övar. Köpte du jeansen? det var i vart fall häftiga solglasögon

 4. Själv har jag tillbringat fm i en idrottshall och kollat på när sonen tränade fotboll. När han i em tränade innebandy blev det en promenad i skogen med den fyrbenta istället 🙂 Var inte sååå sugen på att hänga mer i idrottshallar, ha ha!

 5. Såg ut att vara fina jeans, något jag måste köpa nya denna vecka. Kul med dotterns simhopp min man och son har vart på Eriksdalsbadet halva dagen idag. killen hoppar från 7.5 och gubben från tian han är grym på volter och hopp.
  Kul att du fick följa med in och titta. Kram

 6. Måste vara roligare att få sitta inne och titta då de hoppar. Kan ju vara svårt att slå ihjäl de där timmarna annars tänker jag

 7. Blev det några jeans för dig?😊
  Man blir ju så sugen på att gå in när det är så fint i skyltfönstret!
  Och va härligt att du kunde sitta inne istället och få vara med lite

 8. Mysigt att gå på söder lite först innan det blir att sitta i ett badhus 🙂. Hoppas jeansen passade?
  Är Anna Lindberg förebilden eller? 😄😉. Inte ofta man hör någon som tränar simhopp 😃 Kram❣️

 9. Så roligt med simhopp! Jag tycker att det är rätt kul att titta på under de större mästerskapen, trots att jag inte alls har någon koll på hur hoppen bedöms. Ibland försöker jag att gissa på hur hoppet gick, men jag har oftast fel.

 10. Kul att få kolla på när dottern tränar..modigt med simhopp..SJj är jag sjukt höjdrädd så jag skulle aldrig våga

 11. Mira gick ju på simhopp =) Hon hoppade dock av (haha jag vet… skit dåligt!!). Jag var i Stockholm i helgen, vad synd att jag missade ditt tips om fin fika.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: