Sen middag och promis runt Stånga kyrka.

Hej.

Sitter i sängen och gästar stort. Vet att jag snart borde stänga mina blå för morgondagen kommer även den innehålla äventyr och bus. Ikväll blev det en lugnt för vi var alla lite sega efter dagen. Sen middag och promis runt Stånga kyrka.

Sen middag och promis runt Stånga kyrka.

Robert var ute på golfbanan här en sväng medan jag och Tilda latade oss hos oss innan det var dags för middag. Nere på restaurangen spelade ett band som slutade strax efter att vi kommit. Typiskt för att lyssna på live musik är jag lite svältfödd med denna våren som vi alla är. Jag hade gärna suttit och diggat.

På stranden idag  satt jag och lyssnade järnet på Miss Li efter att jag lyssnat på hennes fina sommarprat. Tur att jag inte kände någon där idag efter det som kunde blivit en succé med bikinibyxorna som var för stora och därefter dansandet i solstolen.

På restaurangen blev det mest trams från vår sida. Vi satt och kikade på gamla filmsnuttar i Roberts telefon från förr och skrattade.

img_0647img_0648img_0672

Runt Stånga Kyrka fram och tillbaka.

Jag berättade om Stånga kyrka här igår när R och jag var där och tittade. Som ni ser är den riktigt nära golfrestaurangen. Några har frågat och undrat hur vi bor första tiden. Vi bor på Gumbalde Golf Resort. Tanken är att jag ska göra ett inlägg om stället när vi är på gång att tacka för oss för att inget ska bli glömt och inte svamla lite här och där.

16aimg_068016b16d16c

Samhällena på Gotland är ofta mycket små vilket innebär att man går igenom dem innan man hinner blinka. Allt har ju sin charm förstås. Jag som ni säkert minns är ju en kluven person som är en stadsråtta och en bondmora som gärna påtar i jorden.

Lite så här ser det ut på Gumbalde från kamerans sista bilder nu ikväll.

16e16f

kram

♥♥♥

 

 

7 thoughts on “Sen middag och promis runt Stånga kyrka.

Add yours

  1. Vilken fin kyrka som ni gick till. Ser allt lite häftig ut. Mysigt med familjetid på restaurang. Ser ut att ha varit en trevlig stund. 🙂

  2. Låter som en trevlig stund. Gamla kyrkor kan vara hur fina som helst 😍🌸

  3. Härligt att semestra på Gotland, länge sedan jag var där sist men det är fint..ser ut som ni har trevligt och bra väder😊👍

  4. Åh den kyrkan var ju värkligen super snygg 😍 jag älskar att gå omkring i gammla kyrkor mysigt med midag sen på kvällen

  5. Vilka underbara bilder du delar med dig av!!
    Måste se till att spara pengar och åka till Gotland en sommar… Sambon har vänner där också så hade varit roligt för henne att träffa dom också även om det tar emot :/

  6. Åh, blir nästan lite vemodig över att se dessa bilder alltså! Brukar alltid vara i Stånga på sommaren då jag tävlat på Stångspelen jag vet inte hur många år i rad men under årets Gotlandsvistelse skippade vi Stånga helt i och med att tävlingen (uppenbarligen) var inställd. Skönt ändå att genom dina bilder få se att allt är sig likt 😉 Har ätit pizza på Gumbalde ett par gånger och förra året åt jag en helt magsikt god med rödbetor och pinjenötter 😀

Kommentera

Up ↑

%d