Mot Herta Strand med sol och bad.

Hej Hej.

Dagarna här på Gotland rullar vidare i en rasande fart. Det känns som jag grillat upp mig i fejset idag. Trots att jag var duktig och använde mig av solkräm såklart. Idag får ni följa med mig till Herta Strand och Burs Bistro bland annat. Ni hänger väl med mig? Mot Herta Strand med sol och bad. Nu kan jag sätta upp ytterligare två kryss på min bada ute lista i år.

Mot Herta Strand med sol och bad.

Badplatsen Herta Strand är en cirka 400 meter lång, långgrund, sandstrand. Badplatsen klassas som ett EU-bad vad det nu innebär. Botten är sådär härligt vågig om ni förstår vad jag menar. Bakom sandstranden ligger härliga sanddyner där man kan lägga sig om man vill ligga avsides eller ha skydd för vinden. I nära anslutning finns det en lite butik som säljer enklare mat, mjukglass, badleksaker och vykort. Det finns några bajamajor men skulle man inte vilja gå där kan man säkert smita ner på campingen en bit bort. Herta är den perfekta barnfamiljsstranden men även helt perfekt för avkoppling för vem som helst.

img_0641img_0639img_0638img_0530img_0529-1

Byxorna var på tok för stora.

I början på sommaren köpte jag en ny bikini på rean från Twilfit vilken jag nästan trodde kommit bort. För jisses vad den leveransen var sen. Idag när jag äntligen skulle göra badpremiären med nya fina gick det åt pipsvängen. Bikinibyxorna var lite stora det kände jag redan när de kom på. Väl i vattnet åkte de ner en bra bit när jag doppade mig. Suck!!! Himla tur att mina gamla var med i badväskan för jag vågade verkligen inte använda dem mera. Någon som vet om Twilfit har kvar något på rean längre?

img_0634

Burs Bistro kollade vi in lite snabbt.

Burs Bistro hade jag läst en del gott om redan innan. Så när vi åkte förbi var jag snabb på att säga stanna här. Stället har blivit ett vattenhål för lokalbefolkning och spelsugna musiker från hela landet. Bistron har även huserat gästkockar som tillagat sina favoriträtter. De har ett spännande koncept och lagar maten med närproducerade råvaror och de veganska alternativen kännetecknar bistrons meny. Denna gången blev det bara en liten titt men vem vet vi kommer säkert tillbaka på något av deras evenemang.

img_0643

♥ Puss & Kram ♥

 

 

4 thoughts on “Mot Herta Strand med sol och bad.

Add yours

  1. Åh…vad jag älskar Gotland, skulle så gärna åka dit ingen snart….har faktiskt inte besökt Herta strand eller Bistro Burs. Det får jag nog lägga till i min att besöka på Gotland – lista.

    Lite jobbigt att hoppa i badet och känna att bikinibyxorna glider av.

Kommentera

Up ↑

%d