Wao vilken fredagspresent från Pufz.

” Inlägget är i samarbete med Pufz ”

Hej Hej.

Igår fick jag äntligen hem paketet som jag i fredags fick veta låg på posten och väntade på mig. Wao vilken fredagspresent från Pufz. Efter att lämnat över till några i familjen att hämta ut det vilket glömdes bort och lite si och så fick jag hem presenten från Pufz igår. Måste säga att det verkligen är roligt när företag fått nyss om att jag i några år nu varje fredag ger mig själv en present och därefter skänker en till mig. Stort Tack från mig.

Wao vilken fredagspresent från Pufz.

Jag måste varit extra snäll förra fredagen säger jag. Det finns nästan inget bättre än att få bli överraskad med spännande saker som man inte har en susning om vad det kan vara. Ännu har jag bara hunnit prova på tea silen men håll ut. Det kommer ett inlägg om när jag visar och provar på alla fina produkterna. Pufz utvecklar och säljer snygga och praktiska silikonprodukter med fokus på Bak & Godis, Barn & Baby och Souvenirer & Svenska presenter. Första gången jag kom i kontakt med Pufz var när jag körde på Julklappssäcken 2019. Då de stod för en helt magisk lucka med en smart bakduk och slickepott.

img_9934img_9935img_9936

I veckan ska det bakas och skapas praliner.

Eftersom det ska bli lite sämre väder så har jag planerat in en dag i veckan då förklädet ska på och det ska bakas så frysen blir full med gott. Tänker prova på att göra hallongrottor i nya proven bland annat. Bullar ska även bakas. Några recept på chokladpraliner har jag hittat. Har ni några enkla men goda pralinrecept får ni gärna tipsa mig på tisdag eller onsdag är det dags för bagarstugan.

 

Finns det företag som vill sponsra med en spännande fredagspresent är det bara att hojta till.

kram

♥♥♥

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Wao vilken fredagspresent från Pufz.

Add yours

 1. Pufz har jag aldrig hört om faktiskt! Men helt rätt att vara extra snäll mot sig, det är man verkligen värd oavsett och vad glad man blir ju :> så fint!! ❤️

 2. Men vad härligt med en fin fredagspresent från någon annan! De där pralinformarna ser ju farliga ut 🙂 Ska bli spännande att läsa om du hittat några smarriga recept sedan.

 3. Men så roligt att bli uppmärksammad så där! =)
  Jag köpte en bitring en gång till ett av barnbarnen från Pufz, i form av en gunghäst/dalahäst. Jättesöt! Så har vi vinkorkar också därifrån. Också en dalahäst faktiskt 😉 Ja, vi är ju från Dalarna både jag och mannen 😉 🙂
  Tack för orden om alla mina klänningar… ja, jag kan nog bära klänning typ var tredje-fjärde dag under ett helt år utan att behöva använda samma två gånger… haha… lite sjukt 😉
  Ha en fortsatt fin måndag!
  /Maria

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: