JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 23.

” Inlägget är i samarbete med Pufz ”
Hej.
LUCKA 23.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 innehåller bakmattan som har och klarar det mesta från Pufz. Den är rejält tilltagen i storlek, 55×90 cm, har praktiskt dubbelsidigt tryck med omvandlingstabell för amerikanska och engelska mått. Den är tillverkad i livsmedelsklassad silikon och klarar upp till 230 grader. Bakmattan är utvecklad för mathantverkare men fungerar utmärkt som pyssel- eller målarunderlägg. Den har en tendens att försvinna till både barnrummet och garaget. Köp två! Det enda du inte ska göra är att skära på eller klippa i den. Det ska vara lätt att baka! Klappen kommer även att innehålla ännu en överraskning som får bli en hemlis! Värdet på klappen är 579kr.

lucka23

Bakmatta-med-pepparkaksbak

RABATTKOD ”julklappssacken

GER 20% I WEBBUTIKEN FRAM TILL ÅRSSKIFTET

Pufz..

Hos Pufz hittar du livsmedelsklassade silikonprodukter med fokus på kvalitet och funktion! Vi försöker hålla vår produktflora inom områdena Bak & Godis, Barn & Baby, Kök & Dukning samt Souvenirer och Svenska Presenter.

Anna Hägerstedt profilbild

Pufz startade som ett projekt av Anna Hägerstedt år 2010 med varumärket barnmatsburken. Anna har studerat till Civilingenjör i datorstöd i konstruktion och tillverkning vid KTH samt ett år på Modeskolan i Stockholm och tyckte att frysformar för barnmat saknades på marknaden. Det visade sig tiotusentals kunder också tycka… nu har de flera hundra återförsäljare! Anna har på Pufz tillsammans med sina formgivare och ingenjörer tagit fram kvalitetslösningar för vardagsproblem i livsmedelsindustri och hos privatpersoner som vunnit framgång bland kunderna.

Bakmatta-miljöbild-Hela-Sverige-Bakar

 

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Svara på frågan: Vilken julkaka är din favorit och gärna varför?

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

*Tävlingen avslutas den 23:e december klockan 21:00 och vinnaren presenteras imorgon här och i Länka med Kärlek..

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

jul2

 

 

 

10 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 23.

Add yours

  1. Jag vill vinna! Jag tycker bäst om den mjuka pepparkakan, eftersom kryddorna kommer bäst fram i den.

  2. Jag vill vinna! Wow en sån här matta hade vart guld att ha! =) Jag gillar mandelmusslor till jul, sååå gott =)

  3. Jag vill vinna!

    Jag har många favoriter men jag gillar saffranskaka lite extra. Saffran är för mig starkt förknippat med jul, och en krydda jag gärna använder både i bakning och matlagning såhär i juletider.

    Kram Sanna

  4. jag vill vinna!
    min favorit julkaka är rullrån, dom är lyxiga, spröda och fantastiskt goda. passar perfekt till julgottebordet

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: