JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 22.

” Inlägget är i samarbete med Hygienteknik”
Hej.
LUCKA 22.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 innehåller en komplett fönsterskrapa med fyra funktioner från Hygienteknik. Värdet på klappen är 440kr. Skrapan har fyra unika funktioner så som:

1. Du blötlägger rutan och vänder för att raka av vattnet.
 
2. Du blötlägger och rakar av samtidigt.
 
3. Som enskild tvättpäls.
 
4. Som en enskild fönsterraka
lucka22
Hygienteknik.

Hygienteknik arbetar med innovativa och smarta lösningar för städproffs. Deras städ- och kemprodukter är till för den professionella städmarknaden. Visionen är att alltid vara i framkant av utvecklingen inom deras område. I deras sortiment finns allt från moppar, städdukar, papper, plast och städmaskiner till sanitetsrengöring, fönsterputs och golvvård.

testbild

Hur blir man ett proffs på att putsa fönster?.

Så länge det har funnits fönster så har det också funnits problem med fönsterputsningen. Frågan som nu är på tapeten är om det går att bli ett proffs på att putsa fönster. Fredrik på Hygienteknik ger oss alla några smarta tips:

 1. Putsa aldrig i solsken.
 2. Använd inte för mycket medel i vattnet.
 3. Några droppar YES diskmedel går lika bra att använda om man inte har fönsterputskoncentrat.
 4. Använd pälsen på fönsterskrapan ordentligt. Det är faktiskt den som lösgör smutsen!
 5. Öva dig att putsa fönsterrutan utan att skrapan lämnar rutan. Med andra ord öva in snitsen ordentligt.Tjuvkika gärna på videoklipp på Youtube. Där finns det många och bra klipp.

”Det är inte så svårt som man tror. När man får in snitsen blir det riktigt roligt”

Fredrik Bergqvist, Hygienteknik 2019

fr_be

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Svara på frågan: Vilket städmoment är roligast och varför?

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

* Tävlingen avslutas den 22:e december klockan 21:00 och vinnaren presenteras imorgon här och i Länka med Kärlek..

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

jul2

 

 

 

14 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 22.

Add yours

 1. Självklart vill man vinna sådan här skrapa, den är grym, vet för jag har en själv, vi har alltid fina och rena fönster.

 2. Jag vill vinna! Städa är det tråkigaste jag vet, och det bästa städmomentet är när det är klart!

 3. Allt som gör det enklare att putsa fönstren är bra. Självklart är jag med på detta ❤ Så många bra saker ni ordnat till säcken.

 4. Jag vill vinna!

  Det roligaste i städningen är (jaja, nu kommer någon att slå mig i skallen) faktiskt att städa toaletten. Kanske för att det känns viktigast…

 5. Bästa städmomentet är att åka till sopstationen och slänga skräp, speciellt om man har något som går sönder när man kastar ner det i containrarna 😀 Då kan det vara riktigt roligt!

  Jag vill vinna!

 6. Jag vill vinna!
  Det roligaste städmomentet är att torka golven, det blir rent och luktar gott efteråt

 7. De senaste åren har jag lagt ner projektet fönsterputsning på egen hand och tar hem en fönsterputsare. Blir så snyggt och kostar inte alls mycket! Men så himla bra att det finns såna här grejer så att det går lättare!

 8. Jag vill vinna! Dammsuga tycker jag är roligast för även om jag dammsuger varje dag så med 3 barn och 2 katter i huset finns alltid grus att dammsuga upp och när det rasslar i röret känner jag tillfredsställelse. Jag känner hur det blir rent.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: