Kalasfina nya naglar som fredagsfokus.

Hej.

Nu är det redan lördag men jag tänker minsann prata fredag i alla fall. Dags att prata om fredagens F F F. Fredagsfika, fredagsfokus och sist men inte minst fredagspresenten som är så viktig för mig. Kalasfina nya naglar som fredagsfokus.

Fredagsfokus.

Denna veckan stod nya naglar på fokus F:et. Jag hade faktiskt längtat efter att fixa naglarna igen. Visst gillade jag mina grågröna men jag var lite trött på dem nu faktiskt. Det var lite stressigt att hinna i tid till Malin då lediga delen av familjen var i Farsta och shoppade kläder. Så när jag kikat klart fick jag halvjogga ut till min bil och åka vidare till Tyresö och Malin. Precis kl:14 öppnade jag dörren till salongen. Pust och stön – jag hann i tid.

Igår hade jag en idé om en design på naglarna. Vilken jag och Malin gjorde om till något som blev galet bra måste jag säga. För mig blev det inga julnaglar i år. Dels för att jag haft så mycket röda naglar under året. Men samtidigt att jag tycker att julnaglar är fint fram till jul sedan vill jag bara ta bort dem.

img_5734

img_5743-1

Fredagsfika.

Tanken från början var att jag skulle satt mig och fikat en stund innan det var dags för naglarna. Men det blev ju andra planer innan så fika stunden fick stryka på foten och blir en fika i bilen innan det var dags att brumma hemåt igen. Bättre det än ingen alls inte sant?

img_5736

Fredagspresenten.

Jag var nog ganska så snäll denna fredagen skulle jag tro. Min ordinarie present blev nytt puder då asken eller burken vad man nu säger med halva kvar åkte i golvet. Ni vet säkert vad som händer då en puderdosa åker i backen? Krasch och bara smulor kvar såklart!! Annars så kom jag hem med en ny garderob från Farsta. Tack till tomten som kom tidigt i år!

img_5740

27

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Kalasfina nya naglar som fredagsfokus.

Add yours

  1. Den där färgen på naglarna var riktigt fin! Jag håller med dig, jag gör oftast julröda naglar och så tröttnar jag på dem dagen efter jul… haha.. skillnaden är att jag målar mina själv så jag kan ju bara ta bort och måla nytt. Annorlunda för er som går till salong =)

  2. Åh vad fina dom blev, här blir det bara röda enkla naglar men dock inga påbygda! 🙂
    Men när jag får igång min ekonomi igen ska jag antagligen börja fixa naglarna igen ^^

  3. Å så fina naglar 😃. Jag fixa med mina naglar. Men det är nu ca 2år sen nu.
    Men jag kommer ta upp det ingen. När ekonomin tillåter det 😊

  4. Så fina naglarna vart, vart ju snyggt att ha till nyår, samt dem ser ut som en inslagen julklapp med så tycker dem vart juliga ändå =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: