JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 21.

” Inlägget är i samarbete med Live Audio Consulting ”
Hej.
LUCKA 21.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 innehåller en klapp med tre olika smaker av IKEAS chokladkakor – BELÖNING från LAC. Den med vitchoklad var riktigt god måste jag säga som tjuvsmakat. Choklad hör väl julen till om något eller vad säger ni? Värdet på klappen är 120kr.

lucka21IMG_4822

Live Audio Consuling..

LAC jobbar med ljudteknik, ljuddesign och hyr även ut utrustning till olika arrangemang.

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Svara på frågan: Vilken är ditt bästa julgodis och varför?

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

* Tävlingen avslutas den 21:e december klockan 21:00 och vinnaren presenteras imorgon här och i Länka med Kärlek..

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

jul2

 

 

 

15 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 21.

Add yours

  1. Jag vill vinna den här luckan, av julgodiset är ändå knäck den absoluta favoriten. älskar dock också choklad men har inte provat någon av dessa sorterna.

  2. Självklart vill jag vinna, vem vill inte vinna choklad liksom. Samt jag tycker om knäck, men även ett vit juligt recept med vit choklad och polkagris på, testade den förra året, var så god, recept finns på bloggen under kategori julgodis.

  3. Chokladpraliner kommer för evigt att vara favoriten. Det finns ingenting i hela världen som smälter i munnen som choklad!

    Jag vill vinna!

  4. Jag vill vinna! Hela familjen får dela på den här under julen. Vi har en tuff december bakom oss med utredning på BUP för den lilla och ska inte göra någonting i jul, bara ta det lugnt och ta hand om varandra.

  5. Jag vill vinna! Bästa julgodiset är knäck! Det mysiga och speciella i att något är så förknippat med julen och endast äta just runt julen. Och så är det ju så gott!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: