JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 20.

” Inlägget är i samarbete med Leksakscity”
Hej.
LUCKA 20.

Dagens lucka i Julklappssäcken 2019 kommer från Leksakscity.  Två My Little Pony figurer En liten pony med en vacker vagn och andra ponnyn som är redo för party i fin kjol. Värdet av klappen är 248kr.

lucka20pony1pony2

Leksakscity.

Leksakscity erbjuder roliga och spännande leksaker i de flesta områden. Det är viktigt att barnen får stimulans och kan leka med säkra leksaker som är CE och EG godkända och det är alla våra leksaker. De har leksaker för alla åldrar från 0 till 12 år, tusentals olika barnleksaker, både inomhusleksaker och utomhusleksaker.

Stort utbud av leksaker från kända varumärken. Snabb leverans, oslagbara priser! Blixtsnabb leverans. Köp nu, betala sen. Köp innan 13 skickas idag. Fri frakt över 899 kr. Trygg E-Handel.

1049599e15a5db7945e3f88480f0f501

 

Hur deltar man i utlottningen av klapparna i Julklappssäcken?

kalenderbildennya

För att delta krävs:

* Svara på frågan: Hur många nöjda kunder har Leksakscity?

* Att man i dagtråden hos Länka med Kärlek skriver att man ”Jag vill vinna” eller att man skriver ”Jag vill vinna”  i en kommentar hos Kamilla eller Mirre.

*Vid en eventuell vinst kräver vi att ni gör ett vinst inlägg. Där det ska framgå att inlägget är i samarbete med respektive företag. Inlägget ska även innehålla länk till det företag som sponsrat julklappen, Kamilla och Mirre.

* Tävlingen avslutas den 20:e december klockan 21:00 och vinnaren presenteras imorgon här och i Länka med Kärlek..

Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

jul2

 

13 thoughts on “JULKLAPPSSÄCKEN 2019 – LUCKA 20.

Add yours

  1. Jag vill vinna 😀 (dottern på 4år) en speciell julklapp som behöver en mamma, hon kan säkert ställa upp meddetsamma. För mata, byta och vagga hon kan. Att för alltid leka och gosa med varann.

  2. Ni har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med med julklappssäcken och det är så kul att se alla roliga samarbeten ❤

  3. Jag har valt att inte delta i den här utlottningen eftersom jag tycker att det är viktigare att de som har barn kan få vinna den här gåvan. Men det är roligt att my little pony fortfarande är populärt eftersom min dotter lekte med dem när hon var liten.

Kommentera

Up ↑

%d